1

Beoordelingen GESLOTEN - Garage for fun: leukste binnenspeeltuin van Nijmegen

Ronduit slecht
1 11111

Bezoekdatum: 3-10-2014

Datum beoordeling: 21 oktober 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Zeer slecht, slecht voedsel, slechte veiligheidsomstandigheden, geen overzicht, attributen voor de kinderen simpelweg waardeloos en gevaarlijk. Speeltjes op batterijen allemaal leeg. Onwetend personeel. Een grote afrader. Valt me nog mee dat deze zaak open mag blijven van de inspectie aangezien de kinderen overal en nergens zich kunnen verwonden. Denk hierbij aan blootliggen stopcontact, harde tegels etc etc.

Beoordeling gegeven door P. van Uil.

geen aanrader
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 01-08-2014

Datum beoordeling: 1 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Via vakantieveiling kaarten gewonnen. Niet dus dus. Arangeren wat je wint stelt niks voor. Spelen en een pannenkoek eten. Wanneer je een pannenkoek eet, mag je sowieso gratis eten. De verassing na het eten is een flyereactie, ballon, en klein rolletje snoepjes. De knutselen bestaat uit een klein bakje potloden, waarvan de helft geen punt heeft. Puntenslijper is nergens te vinden. Een kleurplaat moet je bij de balie halen. De poppenkeet is een bouwkeet met een kapot ikeakeukentje, kraantje en deurtjes eraf. Geen pan of pop te vinden. Reden volgens het personeel is dat dit toch gesloopt word. De kapperzaak is enkel een poppenhoek. Geen kam in de buurt. In een ander gedeelte staan bijna alleen apparaten waar geld in moet. Misschien leuk als je om de hoek woont. Maar niet via vakantieveiling en niet voor een hele middag.

Beoordeling gegeven door petra.

slecht!
2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: 21-12-2013

Datum beoordeling: 21 december 2013

Reisgezelschap: gezin

De speellocatie is best aardig voor de prijs die je betaald. Het pannekoekenrestaurant is absoluut geen aanbeveling waard. Ronduit slecht en niet gare pannekoeken. Na klacht ook nog terug durven te komen en zeggen dat de pannekoeken wel gaar zijn zijn. Daarnaast management dat niet met klachten om kan gaan. Wij komen er in ieder geval nooit meer!

Beoordeling gegeven door E.Peters.

Leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 oktober 2013

Datum beoordeling: 21 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Erg leuk concept! 2 ruimtes; 1 grote ruimte met veel leuke speelattributen voor vooral de wat jongere kinderen, ook leuk voor de peutertjes (denk aan super leuke zachte speelblokken om van alles mee te bouwen, glijbaantjes en luchtkussen met glijbaan, wat peuterspeelgoed en kleine ruimtes met tafels met soort lego). Verder nog een grote ruimte met onder andere een hele gave stepbaan. Super leuk voor kinderen vanaf een jaar of 4/5. Het is allemaal lekker overzichtelijk en gemoedelijk, de ouders kunnen overal lekker zitten. Aanrader! (maar niet te duur maken die entree).

Beoordeling gegeven door Meijer.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 14 oktober

Datum beoordeling: 14 oktober 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Drie weken geleden nog bij garage for fun geweest en voor 11.00 uur binnen betekend 50% entreekorting. Nu ineens zonder vooraankondiging bij balie prijzen veranderd. Entree is nu €7.00. Wel toevallig het is herfstvakantie. Reclame binnen geeft aan entree vanaf €3.50. Dit is alleen van toepassing bij aankoop van een 5 rittenkaart. Staat niet vermeld. Misleidende reclame. Men weet dat het druk wordt, is niet op ingespeeld. Bij bestelling van poffertjes kwam men er na 20 minuten wachten op de bestelling achter dat de poffertjes op waren. Heb nog 2 entree's van de strippenkaart over en dan zien ze ons niet meer terug

Beoordeling gegeven door Ton.

Geweldig !!!!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 03 08-2012

Datum beoordeling: 9 augustus 2012

Reisgezelschap: met opa en oma

Het was fantastich voor de kinderen , als de kinderen het naar hun zin hebben dan hebben wij dat ook Ga er vast nog een keer heen

Beoordeling gegeven door Septer.

heel leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10 maart 2010

Datum beoordeling: 25 maart 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Het is een ruim opgezette binnenspeeltuin met stoere en ook originele speeldingen.Ook overzichtelijk en relaxed voor ouders :)

Beoordeling gegeven door janssen.

de scheg
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: ????

Datum beoordeling: 23 maart 2012

Reisgezelschap: met partner

ik wil graag een keer mee zijn nog nooit nergens geweest alles is voor ons nieuw

Beoordeling gegeven door jo van den bosch.