Beoordelingen

AWESOME!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 december 2015

Datum beoordeling: 1 januari 2016

Reisgezelschap: met vrienden

Erg leuk voor een feestje of gezins/vrienden uitje!! Ik heb er met mijn vriendinnen erg van genoten in onze onesies =D iedereen was reuze enthousiast en zelf de mensen rond om vonden het erg leuk om te zien!! zeker een aanrader om een keer mee te maken!

Beoordeling gegeven door Iris .

Ontzettend leuk uitstapje voor volwassenen en kind
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-12-2015

Datum beoordeling: 24 december 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met een nichtje van 10 en een neefje van 8 jaar rond gesprongen en bij Hotel New York chocolademelk met slagroom gedronken. Je hebt het snel onder de knie en het is hartstikke leuk.

Beoordeling gegeven door LP.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-11-2015

Datum beoordeling: 2 november 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Geweldige ervaring en super leuk. Beslist niet moeilijk een aanrader voor iedereen.

Beoordeling gegeven door Janine.

So much fun, had a great time!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 3 oktober

Datum beoordeling: 8 oktober 2015

Reisgezelschap: met een groep

Fun way to see parts of Rotterdam. We "jumped" to the SS Rotterdam and had a drink there and "jumped"back. The staff was very helpful. Will definitely come back!!

Beoordeling gegeven door Johanna.

Super leuke jump-middag gehad met de meiden !
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 september

Datum beoordeling: 28 september 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

We werden goed en snel geholpen in de winkel. Eerst even geoefend op het Deli-plein. Daarna met de meiden (11 jaar) de route naar de SS Rotterdam gedaan. Heel erg leuk ! Ze genoten van het jumpen en het uitzicht op de stad.

Beoordeling gegeven door Marije Braakman.

Kangoogoed. Superleuk feestje gehad
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 sept

Datum beoordeling: 19 september 2015

Reisgezelschap: met een groep

De meiden hebben een superleuke actieve middag gehad.

Beoordeling gegeven door Christel van Bommel.

Superleuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 juni 2015

Datum beoordeling: 7 juni 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Zeer actief kinderfeestje. De kinderen Warren na afloop lekker moe. Leuke begeleiding. Fijn dat het vanuit huis geregeld kon worden.

Beoordeling gegeven door Ellen.

Fantastisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-05-2015

Datum beoordeling: 16 mei 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Dit uitje is werkelijk een fantastische belevenis. Je ervaart een vrijheidsgevoel als je rennend de brug oversteekt. Ook bijzonder is dat je met een bootje terug naar katendrecht kan. Een echte aanrader!

Beoordeling gegeven door Haveman.

Superleuk en niet moeilijk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1-3-2015

Datum beoordeling: 3 maart 2015

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Ontzettend vriendelijk geholpen en omdat ik eigenlijk niet durfde vanwege mijn rugpijn op een hele leuke manier toch overtuigd door de dame die er werkt. Hierdoor een TOP zondag gehad. Heerlijk uitje in de buitenlucht met onze tieners....

Beoordeling gegeven door P,M,K,T.

Ontzettend leuke en unieke ervarin
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 24-01-2015

Datum beoordeling: 24 januari 2015

Reisgezelschap: gezin

Samen met mijn broertje (van 13) heb ik heerlijk door Rotterdam "gejumpt". De schoenen, waar je mee kan springen, geven een hele andere dimensie aan een simpele wandeling. Ontzettend leuk!

Beoordeling gegeven door Danique van Wijk.

Aanrader
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 29-10-2014

Datum beoordeling: 30 oktober 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat is er leuker om op je verjaardag door Rotterdam te jumpen. Echt een aanrader, alles is prima geregeld en het is voor iedereen.

Beoordeling gegeven door Seinen.

sensationeel
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28-10-2014

Datum beoordeling: 28 oktober 2014

Reisgezelschap: met partner

zelfs een 76 jarige springt en hopt er een eind mee weg!

Beoordeling gegeven door h de bruijne.

Super leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24/10/2014

Datum beoordeling: 27 oktober 2014

Reisgezelschap: gezin

Leuk om tijdens dagje Rotterdam langs de Maas te springen/rennen naar SS Rotterdam/Erasmus etc. Bovendien erg vriendelijke mensen bij Jump Wear.

Beoordeling gegeven door N.N..

Verrassend actief
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25-10-2014

Datum beoordeling: 26 oktober 2014

Reisgezelschap: met partner

Een leuke sportieve manier om een stuk Rotterdam te zien. Leuke afwisseling op de gewone toeristische opties.

Beoordeling gegeven door Anton van der Spek.

👍
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-10-2014

Datum beoordeling: 23 oktober 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Fantastisch om met de kangoojumps rotterdam te bekijken.

Beoordeling gegeven door Sandra en Liza.

leuk en best inspannend
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 22 oktober 2014

Datum beoordeling: 22 oktober 2014

Reisgezelschap: gezin

Met het gezin een grappige en sportieve activiteit in de herfstvakantie. Onze zoon wilde graag nog meer opvallen en mocht het paashazenpak aan. Je valt al op met de Kangoo Jumps, maar met zo'n pak helemaal!

Beoordeling gegeven door Richard.

toppie leuk uitje
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 oktober 2014

Datum beoordeling: 21 oktober 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het begon al leuk qua locatie: Katendrecht, leuk in ontwikkeling. Vervolgens werden we vriendelijk geholpen en hebben de jumpers uitgeprobeerd. Over de Erasmusbrug en met de Aqualiner via een omweg terug: want met de ontvangen dagkaart eerst nog rondje door de haven!

Beoordeling gegeven door fam. Dijkstra, Utrecht.

SUPER!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-10-2014

Datum beoordeling: 20 oktober 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Samen met een vriendin wezen ´Kangoo Jumpen´, super leuk. Echt een aanrader voor een gezellig actief uitje. De 9 en niet de 10 is voor het feit dat ik denk dat het met een groepje (wij waren maar met zn 2'en) nog veel leuker is!

Beoordeling gegeven door Anoniem :).

Superleuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 16 oktober 2014

Datum beoordeling: 19 oktober 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel leuk actief uitje! Voor mijn zoon van 12 was dit het hoogtepunt van een dagje Rotterdam.

Beoordeling gegeven door Gretha .

geeft energie
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15 oktober 2014

Datum beoordeling: 15 oktober 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

heerlijk speels bewegen op een snellere manier dan lopen en weer eens iets anders dan fietsen of steppen. aan te raden op een mooie zonnige herfstdag als vandaag.

Beoordeling gegeven door Anca.

fantastische inspannende ervaring!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13 oktober

Datum beoordeling: 13 oktober 2014

Reisgezelschap: met partner

Prima materiaal, goede vriendelijke en hulpvaardige service.

Beoordeling gegeven door Rosa en Riz.

leuk personeelsuitje!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-8-2014

Datum beoordeling: 1 september 2014

Reisgezelschap: met een groep

Erg leuk en origineel! Je kunt het zo actief (lopen, rennen, springen) maken als je zelf wilt en dat is erg prettig! Ieder kan dit op zijn of haar eigen tempo doen. Lekker een drankje op het terras bij Prachtig en daarna met de aqualiner terug naar katendrecht, top! Het was ook erg geschikt voor een grote groep (ongeveer 35 personen)

Beoordeling gegeven door Ellis.

Leuk gezinsuitje!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-8-2014

Datum beoordeling: 16 augustus 2014

Reisgezelschap: gezin

Super leuk en sportief uitje om met je gezin te ondernemen. Kids hebben genoten en wij ook! De tussenstop bij SS Roterdam was ook leuk. Wij komen graag nog eens terug. Onze zoon vindt het cijfer 8 te laag en geeft dit uitje een 10!!!

Beoordeling gegeven door Evelien .

Even de beentjes strekken
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4-8-2014

Datum beoordeling: 15 augustus 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Heerlijk rondje "gerend" door Rotterdam met mijn zoon (15), leuke ervaring, veel bekijks, goede training. Helemaal niet moeilijk, goed voor de conditie

Beoordeling gegeven door Dunja.

Super!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 juli 2014

Datum beoordeling: 4 augustus 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

We zijn met zn zessen de Erasmusbrug overgejumpt en daarna de stad in. Het liep grappig en nieuw. We hebben veel lol gehad en waren een bezienswaardigheid. Een aanrader om op een andere manier Rotterdam aan te doen!

Beoordeling gegeven door Agnes Klinkert.

Leuk!!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-7-2014

Datum beoordeling: 29 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

Het is erg leuk om te doen, inspanning en ontspanning tegelijk!! Wat het "af"zou maken is een pas partout op de combi's. Dan hoef je niet meer in de rij te staan zoals wij bij Spido. Verdre is organisatie prima!!

Beoordeling gegeven door Willem.

Heel leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 25 juli

Datum beoordeling: 25 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

In het begin was het leuk maar aan het eind was ik heel moe

Beoordeling gegeven door N.N..

Super leuk
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 25 juli 2014

Datum beoordeling: 25 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Omdat ik het al heel lang wilde en het is super leuk!!!!! Leuke route over de bruggen.

Beoordeling gegeven door Nicole Langbroek.

Heel leuk, aanrader!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-07-2014

Datum beoordeling: 12 juli 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Prima organisatie! Spullen prima in order, personeel toegewijd en enthousiast. De omgeving is prima met kangoos te doen en leuk en afwisselend.

Beoordeling gegeven door Miranda.

Megastappen met kangoojumps
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29 juni 2014

Datum beoordeling: 1 juli 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Tijdens een festival voor de kinderen 10 en 7 de kangoojumps gehuurd. Ze vonden het geweldig en konden binnen een paar minuten al mega stappen maken met de verende schoenen. De kleine had iets langer nodig maar sprong ook volop. Als je aandacht wilt hebben, moet je ze zeker hebben.

Beoordeling gegeven door Jeroen.

Erg leuke ervaring!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-06-2014

Datum beoordeling: 16 juni 2014

Reisgezelschap: gezin

Geweldig om eens te doen. Mijn vader had een erg leuke vervroegde vaderdag!

Beoordeling gegeven door Stella Hoeve.

SUPER LEUK
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 9-6-2014

Datum beoordeling: 10 juni 2014

Reisgezelschap: gezin

Kangoojumpen is ontzettend leuk om te doen. Zeker met een tussenstop op de SS-Rotterdam. Daar trokken we veel bekijks.

Beoordeling gegeven door Familie Both.

Geweldige ervaring!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 mei 2014

Datum beoordeling: 2 juni 2014

Reisgezelschap: met partner

Kangoo jumpen is gewoon heel erg leuk om een keer te doen. Voelt heel relaxed (en toch een workout), is heel erg grappig en je trekt veel bekijks. Heel leuk om zo 'n stukje centrum Rotterdam te doen. Ook leuk voor vriendenuitjes e.d. Voor ons voor herhaling vatbaar!!

Beoordeling gegeven door Langenberg.

Verrassend leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-05-2014

Datum beoordeling: 1 juni 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Wij 2 volwassenen en 2 kinderen 13 en 15 zijn een uur wezen Kangoo Jumpen. Als je er voor het eerst op staat is het een vreemd gevoel, maar na een paar minuten ging het best goed. (als je maar in beweging blijft).

Beoordeling gegeven door Arco.

Geweldig leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17 mei 2014

Datum beoordeling: 19 mei 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het is moeilijk om een uitje te vinden dat voor het hele gezin leuk is, er is er altijd wel een bij die er niks aan vind. Maar dit vonden we allemaal fantastisch. Het is heel leuk om te doen. Het startpunt is ideaal, je parkeert gratis en bent binnen de kortste keren op de leukste plekken van Rotterdam. Ik ben klunzig aangelegd, maar ik kon het toch meteen.

Beoordeling gegeven door Petra Hop.

Hilarisch
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17-05-2014

Datum beoordeling: 18 mei 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Geweldig leuk uitje, met 13 personen gehuurd, een hoop lol en veel bekijks. Een uurtje is wel genoeg mits je het combineert met een andere bezichting/activiteit wat ook heel leuk is.

Beoordeling gegeven door Sonja Jordaan.

Leuk, sportief uitje!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 04-05-2014

Datum beoordeling: 5 mei 2014

Reisgezelschap: met partner

Leuk, origineel, sportief uitje! en je verbrand er ook nog eens veel calorieën mee. Het was leuk om over de brug te jumpen en met de boot terug te varen. Mensen kijken verrast als je langs komt jumpen en reageren positief. Aanrader!

Beoordeling gegeven door Leoni.

leuk en sportief
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2 mei 2014

Datum beoordeling: 2 mei 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

leuk om een keer te doen. Ook mijn dochter van 14 vond het leuk! Weer eens wat anders.

Beoordeling gegeven door Hubrina Dekker.

superleuk, zeker met kinderen!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 30-10-2014

Datum beoordeling: 30 april 2014

Reisgezelschap: gezin

Een stadswandeling zou wel eens wat saai kunnen worden…Niet met kangoo jumps! Dat maakt dat het zeker met kinderen een extra dimensie krijgt om Rotterdam te beleven… Het leek soms alsof wij zelf de attractie waren. Aardige mensen, goed geholpen.

Beoordeling gegeven door Ineke, Erik, Mathieu Mara en Romee.

springlevend(ig)!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-04-2014

Datum beoordeling: 28 april 2014

Reisgezelschap: met een groep

Naast het goed voorlichten via de website en de telefoon, bleek in de winkel ook dat er nog meer leuke tips waren(met bootje over de Maas terug). Jong en oud in de groep, voor elke leeftijd! We hadden geen drinken mee, maar dat kon je in de winkel kopen! Slim! Voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door simhar.

Fun, fun, fun!!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-04-2014

Datum beoordeling: 24 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Kangoo Jumps, was er erg sceptisch over, maar wat ís het leuk! En makkelijk! Als je van een actief uitje houdt, dan moet je dit echt proberen. Al is het maar voor een uurtje.

Beoordeling gegeven door Mariella .

Lekker gek
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 april 2014

Datum beoordeling: 7 april 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het was ontzettend grappig , maar ook heel erg intensief. We waren binnen 5 minuten behoorlijk aan het zweten. Bij iedereen die je tegen komt ontstaat er een grote glimlach op het gezicht. Een leuk uitje om met een gezellige groet te doen.

Beoordeling gegeven door Marjan.

Woehoe! Top!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22-03-2014

Datum beoordeling: 31 maart 2014

Reisgezelschap: met een groep

Met een vrijgezellenfeest geKangoojumped in het kader van 'je moet toch wat'. Maar het is uitstekend bevallen! Goede communicatie aan de telefoon, gezellige personeelsleden in de winkel, leuke vertreklocatie voor een tochtje. En ... Kangoojumpen is LEUK!

Beoordeling gegeven door Martine.

Leuk dagje weg met kids
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 6-3-2014

Datum beoordeling: 7 maart 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Erg leuk om met kids te doen. Het springen is vermoeiender dan ik dacht, maar heel erg goed en vooral leuk te doen. In combi met Spido veel van Rotterdam gezien. Meest aparte was eind van de dag meteen nadat je de Kangoos uit had gedaan proberen te rennen!! :))

Beoordeling gegeven door Jacqueline.

SUPER LEUK OM TE DOEN!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 04-03-2014

Datum beoordeling: 5 maart 2014

Reisgezelschap: gezin

Een echte aanrader om samen te jumpen in Rotterdam, het is net zo makkelijk als lopen maar dan veel leuker....

Beoordeling gegeven door Fam. Gerrits.

super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19-2-2014

Datum beoordeling: 20 februari 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Prima georganiseerd, zeer klantvriendelijk en bereid tot helpen. b.v de schoenen kijken of ze goed zitten. Na de spido nog Rotterdam stad ingegaan. Vonden ze super.

Beoordeling gegeven door M. Zonneveld.

vrolijke boel
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9-feb-2014

Datum beoordeling: 11 februari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen hebben gejumped en vonden het gewoon ' Geweldig' ! We kregen superveel reachties van de mensen rondom ons, maar het was blijkbaar niet goed geweten dat dit in de buurt kon gehuurd worden. Onrechtstreeks hebben we dus flink wat reklame gemaakt. Ikzelf vond mijn dochter iets te licht van gewicht, waardoor ze eigenlijk niet zo hard veerde. Bij mijn ouder en zwaarder zoontje werkte het gewoon perfect.

Beoordeling gegeven door familie Augstinas.

Reactie JumpWear
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 03-02-2014

Datum beoordeling: 4 februari 2014

Reisgezelschap: alleenreizend

Bedankt Cheyenne voor je review. Wij betreuren het incident. Na dit voorval, hebben wij de betreffende schoen gecontroleerd en uit onze verhuur gehaald. Er was iets met de vering. We zullen dit meenemen, gezien de Kangoo Jumps oorspronkelijk een medisch revalidatie product is. Zoals jullie wel hebben gemerkt zal je bij het gebruik het niet als lastig of gevaarlijk hebben ondervonden. Echter door een incidentele materiaalpech met de daarbij de val, hadden we denk ook niet echt kunnen voorkomen. Met de zorg van deze schoenen hopen we het voorval ook niet meer in de toekomst te ondervinden. P.S. Mocht je weer een keer komen hebben wij een kleine verassing, laat het dan vooraf even weten. Gr, JumpWear

Beoordeling gegeven door JUMPWEAR.

Superleuk, maar gevaarlijk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 februari 2014

Datum beoordeling: 3 februari 2014

Reisgezelschap: met een groep

We hadden met z'n 11en deze Kangoo Jumps gehuurd. Het was superleuk en sportief. Toen we de winkel uitliepen ging één van de schoenen al kapot en konden we die meteen vervangen. Net na de Erasmusbrug ging de ene schoen van iemand kapot terwijl zij aan het rennen was, waardoor zij hard was gevallen. Haar handen lagen helemaal open, zij had een schaafwond in het gezicht en haar knie was dik. Desondanks hebben wij een leuke dag gehad en overweeg ik om een paar voor mezelf te kopen.

Beoordeling gegeven door Cheyenne.

Superleuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-01-2014

Datum beoordeling: 16 januari 2014

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Superleuk kinderfeestje gegeven, met dank aan het personeel. Mooie winkel, hele vriendelijke mensen die erg hun best doen om het naar je zin te maken. Leuke plek, met veel mogelijkheden. Wij hadden gekozen om voor op het plein van alles te doen, maar de mevrouw die meeging, nam ons mee naar een andere plek om e.e.a te doen. Wees ons leuke plekken aan om foto,s te nemen en nam ons mee naar de Rotterdammer, het grote cruiseschip. Hier mochten we ook met onze jumpshoes op. Een hele leuke ervaring, actief bezig zijn en voor iedereen goed te doen. Weer eens wat anders. En voor een hele leuke prijs.

Beoordeling gegeven door van Wijk.

leuk, veel gelachen, wel intensief
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 08-01-2013

Datum beoordeling: 9 januari 2014

Reisgezelschap: met vrienden

Leuke activiteit, zeker voor herhaling vatbaar. Veel minder belasting op je gewrichten dan met hardlopen. Erg leuk om te doen, veel lol gehad

Beoordeling gegeven door Anita.

leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-01-2014

Datum beoordeling: 6 januari 2014

Reisgezelschap: gezin

leuk uitje ,schitterend stukje gejumpt over de Erasmus.

Beoordeling gegeven door Leendert Moerman.

Helemaal leuk.
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 november 2013

Datum beoordeling: 4 november 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Kangoojumpen is sportief, gezellig, lollig & lekker in de buitenlucht.

Beoordeling gegeven door Wilma Polderman.

Een leuke, sportieve ervaring
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2-11-2013

Datum beoordeling: 3 november 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Op Kangoo Jumps door Rotterdam rennen en springen met een groep kinderen voor een kinderfeestje is echt fun! Weer eens iets heel anders, ze vonden het allemaal superleuk

Beoordeling gegeven door Herma.

Leuke nieuwe ervaring
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21-10-2013

Datum beoordeling: 21 oktober 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Ben 2 uurtjes in het park met 8-jarig zoon, vriendin en hond geweest. We vond het jumpen erg leuk en makkelijk. Kan me voorstellen dat het een leuke manier is om Rotterdam te verkennen. Goede service bij Jump Wear ook!

Beoordeling gegeven door Ineke.

grappig en leuk
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: ???????

Datum beoordeling: 21 oktober 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het is in het begin wel raar om van die grote dingen aan je voeten te hebben, maar als je eraan gewend bent is het hartstikke leuk en grappig. Het is een leuke route om te doen. Helaas krijg je na een paar minuten ( 10-15) wel last van je voeten, maar misschien ligt dat aan mij. Erg vriendelijke hulp. Ik vond het een goede besteding

Beoordeling gegeven door mila.

Leuk en actief
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 oktober 2013

Datum beoordeling: 19 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met de kinderen de SS Rotterdam walk gedaan. Prima te doen, de kinderen vonden het erg leuk (jongste 7 jaar). Op de SS Rotterdam even wat gedronken. Iets meer dan een uur over gedaan, de tijd vloog voorbij. Als het druk is bij de SS Rotterdam dan is 1 uur een beetje kort.

Beoordeling gegeven door Sandra.

super cool
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12-10-13

Datum beoordeling: 14 oktober 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

we werden heel aardig geholpen en het was heel gemakkelijk en zo leuk; we hebben aan een stuk door gelachen, ook hadden we geluk met het lekkere weer.

Beoordeling gegeven door melanie van zweeden.

Hartstikke leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 12 oktober 2013

Datum beoordeling: 13 oktober 2013

Reisgezelschap: met een groep

Super service, ontzettend aardige mensen. Heel makkelijk, gezellig en leuk om te doen. Hadden het arrangement met het midgetgolfen, is heel leuk om een doel te hebben om naar toe te jumpen. Hebben het voor vrijgezellenfeestje gedaan, en is zeker aan te bevelen!

Beoordeling gegeven door Sterrenburg.

aanrader
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-9-2013

Datum beoordeling: 29 september 2013

Reisgezelschap: met vrienden

omdat het voor ons nieuw was, en dat het voor leuk is voor jong en oud.

Beoordeling gegeven door P. Middelburg.

Sportief en erg leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 15-09-2013

Datum beoordeling: 16 september 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Lijkt moeilijk maar na de 1e stappen is het makkelijker als op schoenen lopen! Je kunt rustig lopen en wat joggen of nog harder maar doordat je veert voelt het heel goed. Geen moment van evenwichtsverlies gehad oid. Geen spierpijn volgende dag. Een fantastische en heel gezellige ervaring en de begeleiding van Jumpwear is prima.

Beoordeling gegeven door Marga.

Super wat een ervaring
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 15 september 2013

Datum beoordeling: 15 september 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Wij vonden het super. De schoenen stonden in de juiste maat klaar. Werden vriendelijk in onze schoenen geholpen. Gewoon klasse voor een dagje uit.het was voor ons een uitje met de kleinkinderen. Zij vonden het ook geweldig. Absoluut een aanrader en zeker voor iedereen. Absoluut een verlichting voor je knieën.

Beoordeling gegeven door Annie en Leo van Lieshout met Kim en Timo.

Hartstikke leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18-08-2013

Datum beoordeling: 6 september 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Als vader (60) zoon (15) over de Erasmusbrug gerend, even uitblazen en met een omweggetje terug. Heel intensief. Erg leuk. Veel bekijks. En absoluut niet duur. (de blaren op m'n voeten nam ik graag voor lief)

Beoordeling gegeven door Wim en Floris.

ideaal pretext om op pad met kinderen te gaan
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 30 augustus 2013

Datum beoordeling: 1 september 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Heel intensief, ook al de veren de schoenen niet zo veel als we verwacht hebben. Het rondje via de Erasmusbrug en terug met de waterbus met een pause aan het water is perfect voor een uitje van 2 uur. Meer hoefde echt niet. Iedereen vond het heel leuk; de nichten van 9 en 11, mijn zoon van 16 en ik, boven de 50.

Beoordeling gegeven door brigitte.

Lekker actief
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12-08-2013

Datum beoordeling: 12 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het Kangoo Jumpen door Rotterdam is erg leuk om te doen, zeker met tieners die op deze manier hun energie kwijt kunnen. We staken de rivier over Erasmus Brug en weer terug Willems Brug. Dat is een flink eind als je het in een uur wilt doen maar zo ben je wel lekker actief bezig. Door de goede vering is het een low-impact activeiteit, je kunt zo gek springen als je wilt, je spieren en gewrichten kunnen het allemaal hebben. Erg leuk.

Beoordeling gegeven door JWvdS.

Super
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 10-08-2013

Datum beoordeling: 10 augustus 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Sportief, anders en je kan het zo intensief maken als je zelf wilt, daardoor geschikt voor een gevarieerde groep. Jongste kind is 7 oudste 12.

Beoordeling gegeven door Hoppies.

Helemaal leuk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 06-08-2013

Datum beoordeling: 10 augustus 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Actief uurtje jumpen! Intensieve bezigheid, maar helemaal geschikt voor jonge gezinnen met pubers!! Even zelf ontspannen tijdens het jumpen en de kids ook! De route door het park was heerlijk. Een heerlijke blessurearme activiteit!

Beoordeling gegeven door Anita van den Boomen.

leuk
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 30 juli 2013

Datum beoordeling: 30 juli 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

leuke bezigheid voor enkele uren; het is combinatie van gezelschap en ' iets' actiefs doen, die het leuk maakt.

Beoordeling gegeven door oma Maaike.

Leuke ervaring!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 25 juli 2013

Datum beoordeling: 26 juli 2013

Reisgezelschap: met partner

Je veert lekker door en het lopen gaat heerlijk vlot. De reacties van omstanders waren positief. Wij hebben de combi-tour gedaan. Heerlijk om op het achterdek van de SS Rotterdam wat te drinken na het jumpen. Kortom: echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door Pol.

Jump around!!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 21-07-2013

Datum beoordeling: 23 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Evenwicht was 3 seconden lastig, daarna liep het soepel. Wij hebben stevig 'doorgejumped', dus het was redelijk vermoeiend., maar nergens last van gehad. Was geweldig om over de Erasmusbrug te jumpen. Veel positieve reacties van omstanders. Zou zo weer gaan.

Beoordeling gegeven door Bob Nederpel.

Onwijs gaaf!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19-04-2013

Datum beoordeling: 19 juli 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Het Kangoo jumpen was een erg leuke en sportieve bezigheid. We hebben enorm veel gelachen en onwijs mooie dingen van R'dam gezien!

Beoordeling gegeven door Dominique Witjes.

Sportief en gezellig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 17 juli 2013

Datum beoordeling: 17 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Het is heel leuk om te doen en tevens nog sportief ook zonder spierpijn. Inderdaad ook over de ersamusburg en met de aqualiner terug het was mooi weer en erg gezellig. Een echte aanrader voor iedereen. En de service is ook perfect.

Beoordeling gegeven door Sylvia.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 05-07-2013

Datum beoordeling: 6 juli 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

heel leuk om te doen, een extra dimensie voor een prachtig stukje Rotterdam door te springen zogezegd, geen spierpijn achteraf , wij ouders rond de 50 , gingen op pad met een groep tieners, kortom top middag voor iedereen, jong of wat ouder.

Beoordeling gegeven door Pols.

veel gelachen, erg leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 1 juli 2013

Datum beoordeling: 3 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Fantastisch geregeld met de schoenen. We waren zo op pad! Lekker er op los jumpen en toen weer terug met de aqualiner. Een aanrader....we hebben ons prima vermaakt!

Beoordeling gegeven door namke en de jongens.

Leuk! Intensief! Voor herhaling vatbaar
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 16-06-2013

Datum beoordeling: 16 juni 2013

Reisgezelschap: gezin

Een hele leuke activiteit. Met (jongere) kinderen is 1 uur genoeg. Maar zeker voor langere duur met oudere kinderen of met zijn tweeën.

Beoordeling gegeven door Manon.

Leuk kinderfeestje
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 12 juni

Datum beoordeling: 14 juni 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Leuk kinderfeestje met spelletjes en ook nog even naar de SS Rotterdam wezen jumpen en hierbovenop nog even gekeken.

Beoordeling gegeven door De Pater.

Leuk wel sportief
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 9 juni

Datum beoordeling: 12 juni 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Het springen was heel erg leuk, je hebt het binnen 1 minuut onder de knie. De vrouw bij de winkel had een en ander niet goed doorgekregen wat ik had besproken met de eigenaar maar dat was allemaal goedgekomen. Wij hadden een combi arrangement bij de midgetgolf en daarna ook een uur drank af gekocht en het borrelarrangement. Tussen de midgetgolfbaan en jumps geen overleg volgens mij. Eenmaal aangekomen (om 17.00 zoals afgesproken) bij de midgetgolf wisten ze niet dat we kwamen, hadden ze geen idee van de deal die we hadden gemaakt en was het borrelarrangement niet beschikbaar. Na het een en ander te hebben besproken zou het toch nog kunnen. Bleek dat het uur met drankjes meteen inging, terwijl we eerst nog gingen golfen. Toen ik daarnaar vroeg bleek dat de golfbaan maar tot 18.00 open was, was de meneer aan de telefoon even vergeten toen hij met me afsprak dat we om 17.00 zouden aankomen. Uiteindelijk niet gegolfd en lekker op het terras gezeten en borrelhappen gegeten. Midgetgolf dus voor niks betaald.

Beoordeling gegeven door N.N..

leuk en lachen!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31 mei 2013

Datum beoordeling: 3 juni 2013

Reisgezelschap: met een groep

Met 14 personen gejumpt langs Hotel New york en over de Erasmusbrug. Erg leuk om te doen. De jumps zijn verbazend stabiel en zonder uitleg kan je meteen op pad. In dat uurtje kan je het overigens zelf zo fysiek zwaar maken als je zelf wilt. Onderweg veel bekijks van omstanders. Top uurtje, top vermaak! Dank voor de goede service!

Beoordeling gegeven door Felicia.

Superfeest!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 mei

Datum beoordeling: 24 mei 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Onze dochter vond het het leukste feestje ooit! Over de erasmusbrug en met de boot weer terug.

Beoordeling gegeven door judith de jong.

Leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22 mei 2013

Datum beoordeling: 23 mei 2013

Reisgezelschap: zakelijk

Met 35 man een combinatiearrangement Kangoo Jumps + Midgetgolf gedaan, inclusief bootovertocht. Erg leuk om te doen, heel makkelijk een middag vol vermaak.

Beoordeling gegeven door Wilco.

Erg leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 19 mei 2013

Datum beoordeling: 19 mei 2013

Reisgezelschap: gezin

Springend op een mooie dag over de Erasmusbrug, niet alleen leuk om zelf te doen, maar ook voor alle voorbijgangers, die allemaal beginnen te glimlachen!

Beoordeling gegeven door Marjon.

top
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12-05-2013

Datum beoordeling: 13 mei 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Met 2 kinderen van 7 en 9 jaar een uurtje rondgesprongen. Het was erg leuk en de kinderen vonden het 'top'! We gaan zeker nog een keertje!! Zou leuk zijn als er een paar mooie, verkeersvrij, routes bij komen in de buurt....

Beoordeling gegeven door margo.

fantastisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 27-04-2013

Datum beoordeling: 28 april 2013

Reisgezelschap: met een groep

erg grappig en sportief! we hebben met een groep meiden gedaan op een vrijgezellenfeestje erg grappig om te doen.

Beoordeling gegeven door van der Linden.

Helemaal super
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27-04-2013

Datum beoordeling: 28 april 2013

Reisgezelschap: met partner

Heerlijk jumpen langs het water, geen last van mijn knie het werkt dus zeker. Voor iedereen een aanrader, zou zeggen ga het eens proberen en ontdek de mogelijkheden. We hebben na de huur gelijk 2 paar aangeschaft, nu lekker 3 keer in de week jumpen en eindelijk lekker sporten zonder last te krijgen van mijn knie.

Beoordeling gegeven door Rainier .

Fantastisch!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 6 april 2013

Datum beoordeling: 7 april 2013

Reisgezelschap: met jonge kinderen

De kinderen vonden het geweldig en sommigen vertelden dat ze de jumpschoenen voor hun verjaardag wilden vragen aan de ouders. Het was een enthousiasme dat echt van een kind is en dat vind ik mooi.

Beoordeling gegeven door Yona en Nadira.

Vermakelijk!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 april

Datum beoordeling: 2 april 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Met z'n twaalfen een uurtje gesprongen. Erg leuk om te doen en sportief! Het is voor alle leeftijdsklassen goed te doen (de jongste 9 jaar). Een uur is lang genoeg, even koffie drinken op SS de Rotterdam en weer springend terug. Ook de informatieverstrekking was duidelijk.

Beoordeling gegeven door Tosca.

super leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 10-11-2012

Datum beoordeling: 11 november 2012

Reisgezelschap: met partner

was super leuk om het te doen. Het was al een beetje donker toen we gingen jumpen. Je voelt je weer als een klein kind en het is heel goed voor je conditie. Echt aan te bevelen !!!

Beoordeling gegeven door marieke.

Kangoo Jump verjaardag
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 30 augustus 2012

Datum beoordeling: 10 november 2012

Reisgezelschap: met een groep

Als ex-fysiotherapeute dacht ik meteen “Dit is een geweldige uitvinding” voor de 60 plusser! Onze gewrichten laten niet meer alle sporten toe maar met Kangoo Jumpen is er een prachtig alternatief gekomen. Je kunt het meteen, het is veilig en geeft FUN! Wij (57-72 jarigen) hadden een superleuke groepsactiviteit dankzij de perfecte service van Tim en Marcel van Jumpwear Rotterdam.

Beoordeling gegeven door Marianne Brus.

Jump Jump!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 22 oktober 2012

Datum beoordeling: 24 oktober 2012

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Hartstikke leuk en makkelijk om te doen. Iedereen kan het. We liepen/sprongen zo de winkel uit. Rondje Erasmusbrug en met boot terug. Leuk om Kop van zuid, Katendrecht of terrasje te pakken HNY. Veel bekijks en vragen. Alle mensen beginnen spontaan te glimlachen als ze je zien. Volgende keer doen we onze hardloopkleren aan en gaan we echt hard (leuk alternatief voor hardlopen, beter voor je gewrichten). Wel vermoeiend, want het leukst is het om grote snelle sprongen te maken!

Beoordeling gegeven door Nicole.

Heel erg leuk!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 21 oktober 2012

Datum beoordeling: 22 oktober 2012

Reisgezelschap: gezin

Wij waren een weekend in Rotterdam. Als sportief tussendoortje hebben we een uur Kangoo Jumps gehuurd. Erg leuk om zo een rondje over de Erasmusbrug en langs Hotel New York te jumpen. Veel plezier gehad, dus absoluut voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door Margot.

Superleuk uitje!!!
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: September 2012

Datum beoordeling: 24 september 2012

Reisgezelschap: met oudere kinderen

Het is zo ontzettend grappig om jumpend de prachtigste plekken in Rotterdam te zien. Een absolute aanrader voor een sportief uitje met familie, collega s of vrienden!

Beoordeling gegeven door Wilma .