Yab Yum: de geheimen onthuld




Yab Yum: de geheimen onthuld

De club Yab Yum zetelde in een prachtig monumentaal pand in Amsterdam. De bezoekers werden er vroeger in weelde en luxe ontvangen. Ook dat maakte de herenclub exclusief. Om het voormalige bordeel hangt een sfeer van mystiek en spanning. Die sfeer wordt nog steeds in stand gehouden, ook al is het nu voor iedereen mogelijk om binnen een kijkje te nemen, in de weelderige kamers en de prachtige vertrekken.

Yab-Yum-Unlocked

Stijlvol bordeel

Yab Yum was een erg populaire club voor mannen met geld. Zij konden hier terecht om een (zakelijk) succes te vieren of te ontsnappen aan de sleur van alledag. De meisjes die hen ontvingen, moesten niet alleen mooi zijn, maar ook representatief en stijlvol. Dat bracht het bordeel naar een hoger niveau. In Yab Yum Unlocked hoor je wat de geschiedenis van de club is en hoe het kwam dat de club, onder leiding van Theo Heuft, een statussymbool werd.

Yab Yum Unlocked

Onder meer de luxe bar en de 'caviar room' zijn opengesteld voor bezoek. Yab Yum wordt weer tot leven gewekt! Volg zelf een rondleiding door Yab Yum Unlocked en maak voor even deel uit van de bijzondere en veelbesproken club.

Yab Yum: de geheimen onthuld in Amsterdam leent zich ook goed voor een vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.tours-tickets.com

Yab Yum: de geheimen onthuld
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.