Bierbrouwerij Kasparus: proef het ambacht - GESLOTEN


-advertentiepositie-



Bierbrouwerij Kasparus: proef het ambacht - GESLOTEN

GESLOTEN - Liefde gaat door de maag en dat weten ze bij Kasparus Bierbrouwerij maar al te goed. De slogan luidt niet voor niets 'Liefde smaakt'. Kom proeven en geniet van de unieke bieren, gebrouwen naar eigen recept. Wie is de grootste bierkenner? Ga de uitdaging aan en proef blind!

Proef de liefde bij bierbrouwerij Kasparus

Proef de Liefde

De echte bierliefhebber schuift snel aan in het proeflokaal van Kasparus Bierbrouwerij. Het brede assortiment is een heus stukje polderglorie. Geniet van de licht frisse smaak van de Kasparus Pilsner, proef de geschiedenis van Schokland met een Schokkerbiertje of laat je verrassen door het fruitbier, gebrouwen met fruit uit de Noordoostpolder. Voor groepen vanaf 10 personen zijn er speciale proefarrangementen. Wie is de grootste bierkenner? Maak er een wedstrijd van en proef blind!

Het eethuis van de brouwer

Trek gekregen? Kom aan tafel in het Hongaarse huiskamerrestaurant van de brouwer! Zijn vrouw Krisztina kookt zes dagen per week Hongaars. Rond 18:00 uur serveert de brouwer zijn dagmenu.

Tip: het proeflokaal is te huur voor groepen tot 35 personen. Combineer je vergadering of etentje met een proeverij, dan heb je gegarandeerd een ontspannen sfeer.

Bierbrouwerij Kasparus: proef het ambacht - GESLOTEN in Nagele leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.kasparus.nl

Bierbrouwerij Kasparus: proef het ambacht - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.