1

Landhoeve de Zwiese - GESLOTEN


-advertentiepositie-



Landhoeve de Zwiese - GESLOTEN

Dit uitstapje is definitief gesloten.

Kom tot rust op Landhoeve de Zwiese. Hier kun je overnachten in een hotel of op de camping. De Zwiese heeft de charme en rust van de natuur maar de luxe en het comfort van verblijven op stand. Zomaar even langskomen kan ook gewoon bij De Zwiese. Geniet met het hele gezin van een dagje uit in de natuur of schuif na een fietstocht aan in het restaurant. Je hebt keuze uit foodsharing, buffetten en een high tea. Bij foodsharing komen verschillende pannen op tafel en deel je jullie maal op de Hollandse manier, maar dan met een moderne twist.

Kinderen kunnen lekker spelen bij Landhoeve de Zwiese. Er zijn oud-Hollandse spelletjes, skelters, een avonturenpad en een speeltuin. Er is ook een kinderboerderij, waar je samen schattige dieren aait en voert.

Landhoeve de Zwiese - GESLOTEN in Loozen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.zwiese.nl

Landhoeve de Zwiese - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.