WijnSpijs Wandeling


-advertentiepositie-



WijnSpijs Wandeling: wandel langs de lekkerste gerechten

WijnSpijs voert je langs de lekkerste hapjes, de beste wijn en de mooiste plekken met haar culinaire wandelingen. Het concept is simpel: ongeveer zes restaurants openen hun deuren en laten je proeven van het beste wat ze in huis hebben.
De hele middag ben je zoet met de wandelroute, die je op papier mee krijgt. Je loopt de route met je eigen gezelschap, dus lekker ontspannen. Iedere week is er een andere stad aan de beurt!

Wandel mee! De wandeling kom je in bijna elke stad wel tegen. In Alkmaar, Den Bosch, Utrecht, Assen en Leeuwarden bijvoorbeeld. Benieuwd waar en wanneer je aan zo'n heerlijke wandeling kunt meedoen? Kijk in de agenda voor een wandeling in de buurt.

Wijn-Spijs

Wandeling op maat

Een WijnSpijs Wandeling is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, voor een familiedag of vrijgezellenfeest. Voor groepen van 15 tot 500 personen verzorgt WijnSpijs een wandeling op maat! Hierbij kies je zelf voor een dag en stad en WijnSpijs zorgt voor een onvergetelijke wandeling langs vijf toprestaurants.
Leuk om de restaurants in je eigen stad beter te leren kennen, maar je kunt ook een van de mooie steden of dorpen uitkiezen door het hele land.

WijnSpijs Wandeling in Haarlem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.wijnspijs.nl

WijnSpijs Wandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.