1

Op avontuur in het Brabantse land met Outdoor Eindhoven




Op avontuur in het Brabantse land met Outdoor Eindhoven

Het weiland is bij Outdoor Eindhoven allesbehalve een luilekkerland! Het is een spannend speelveld waar de koeienvlaaien om je oren vliegen en zelfs een verdwaalde sneeuwbal voorbij suist. Groepen die in zijn voor een actieve dag, hebben bij Outdoor Eindhoven ruim de keuze uit allerlei activiteiten. Wie schiet er in de roos met de luchtbuks? En wie is het behendigst tijdens een potje lasergame? Een paar leuke activiteiten van Outdoor Eindhoven zijn:

  • Boerenvoetgolf: boerenvoetgolf of koeienvlaaiwerpen speel je op de boerengolfbaan. Hoe het werkt? Gewoan die bal in da gat schuppe!
  • Kinderpaintball: spannend, en veilig!
  • De schat van Boer Frans: ga met het hele gezin op zoek naar de verborgen schat
  • En het altijd spannende Paintball voor volwassenen

Spannende groepsactiviteiten

Een beetje spanning voelen de deelnemers wel, maar dat maakt het juist extra leuk! Sluipend door de Brabantse bossen jagen collega's, vrienden en familieleden op de rivaliserende partij, gewapend met een paintballgun. Outdoor Eindhoven weet leuke spellen, als stalletje veroveren, zwientje tikken en Guus kom naar huus! Ideaal voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten! Een andere uitdaging is het luchtbuksschieten. Iedere deelnemer test zijn vaste hand en gaat de uitdaging aan in de funshoot waar sterretjes, rozen en varkentjes razendsnel voorbij komen.

Speurtochten en schatzoeken

Voor groepen heeft Outdoor Eindhoven ook een paar leuke, spannende spellen op het programma. Zoals een portofoondropping, waarbij twee teams elkaar door een portofoon naar de juiste route moeten leiden. Leuk voor gezinnen met kinderen is de zoektocht naar de schat van Boer Frans... Als je goed samenwerkt is de schat zo gevonden!

Op avontuur in het Brabantse land met Outdoor Eindhoven in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.outdoor-eindhoven.nl

Op avontuur in het Brabantse land met Outdoor Eindhoven
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.