Les in Kunst


-advertentiepositie-



Les in Kunst - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN!Lotte van Campen heeft in haar keramiekatelier in Nijmegen alle ruimte voor leuke kinderfeestjes. Handen uit de mouwen en lekker samen boetseren. Wat maak jij? Een masker, een dier of verzin je zelf iets leuks of geks? Er zijn verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. De kunstwerken moeten nog wel in de oven, de jarige kan ze na een paar weken komen ophalen en uitdelen aan alle vriendjes. Een verrassing wat er uit de oven komt! Tijdens het feestje worden binnen en buiten leuke spelletjes gedaan, zoals blikgooien, koekhappen of zelfs worstjes roosteren en broodjes bakken boven een vuurtje! Tussendoor is er natuurlijk taart en limonade.

Ook volwassenen kunnen in het atelier terecht voor een keramiekworkshop of een creatief vrijgezellenfeest. Lotte van Campen houdt zich bezig met kunsteducatie voor scholen, zoals inspirerende lessen die ze zelf ontwikkeld heeft. Die lessen zijn er ook voor professionals uit het onderwijs. Waar kunst een verbeeldende of verbindende rol kan spelen, daar is Lotte van Campen!

Les in Kunst in Nijmegen leent zich ook goed voor een schoolreisje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Les in Kunst
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.