1

Yumble: beleef het familiepark van de 21e eeuw!


-advertentiepositie-



Yumble: beleef het familiepark van de 21e eeuw!

Let op: Yumble is gesloten!

Betreed de magische wereld van Yumble, een indoor pretpark zoals je het nog nooit gezien hebt! Een virtuele wereld van maar liefst 9.000 vierkante meter bezorgen je de tijd van je leven. Geniet van een onvergetelijk avontuur met bijzondere, innovative en interactieve attracties. Ontwijk laserstralen en lichteffecten in The Tower, breng een visje tot leven bij Artist Oceaan en maak een doldwaze rit door de virtuele wereld van Tim's Rescue.

Let op: Yumble is gesloten!

Ontdek een nieuwe wereld

Beleef het familiepark van de 21ste eeuw! In Yumble wachten de nieuwste snufjes op je. De nieuwste technieken komen voorbij, zoals Video Mapping, Augmented Reality en 4D. Yumble is leuk voor kinderen én voor ouders. Omdat er per dag twee keer een shift is, zijn er geen lange wachtrijen en heb je alle tijd om deze nieuwe wereld te ontdekken.

Word onderdeel van een wereldprimeur!

Stap in de achtbaan voor een rit door een virtuele wereld, dans mee op het podium of red de wereld van een asteroïderegen. De kometen zijn overal, je stoel draait rondjes en jij moet schieten voor je leven! In Yumble is elke game weer anders en het verloop van het spel wordt bepaald door de score van jou en je team. Bij Yumble kijk je je ogen uit en word je zelf onderdeel van een bijzondere wereldprimeur.

Let op: Yumble is gesloten!

 Bezoek www.yumble.nl

Yumble: beleef het familiepark van de 21e eeuw!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.