Jumpsquare: het grootste trampolinepark van Europa!

Jump over obstakels, spring van trampoline naar trampoline en maak driedubbele salto's. In Jumpsquare, het grootste trampolinepark van Europa, spring je een gat in de lucht! Maar liefst 2400 vierkante meter aan trampolineplezier wacht hier, onderverdeeld in vijf gebieden. Speel trefbal, dodgebal of basketbal in de Sport Area of balanceer over een gespannen band bij de Slack Line om je te laten vallen in de foampit. Hoe gaaf!

Bezoek jumpsquare.nl »

DagjeWeg.NL test Jumpsquare:

Veilig springen en jumpen

Veiligheid voor alles bij Jumpsquare. Daarom houden getrainde, professionele Jump Masters voortdurend toezicht. Handig, want ze geven ook tips en tricks hoe je nóg hoger kunt springen!

Springend basketballen en dansen

Spring zo hoog als je kunt en loop tegen de muur op bij de Trick Area, vliegen en zachte landingen bij de Big Airbag of freerunning en basketballen bij de Sport Area: bij Jumpsquare raak je niet uitgesprongen! Voetjes van de vloer wordt met Club Jumping bij Jumpsquare wel heel letterlijk genomen: iedere zaterdagavond verandert het grootste trampolinepark van Europa in een heuse club, compleet met dj én lasershow.

Tip: Op zoek naar een tof groepsuitje? Kies voor één van de groepsarrangementen van Jumpsquare, voor groepen vanaf vier personen.

Jumpsquare: het grootste trampolinepark van Europa! in Nieuwegein leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

jumpsquare.nl »

Powertrampolines

Big airbag

Powertrampolines

Powertrampolines

Powertrampolines

Fun area

Powertrampolines

Slackline