Speelparadijs Adventuredome


-advertentiepositie-



Non-stop plezier bij overdekt speelparadijs Adventuredome

Bij Adventuredome hoef je je niet druk te maken om het weer. Er is namelijk zowel binnen als buiten genoeg te doen! Allerlei activiteiten voor de allerkleinsten en de grotere kinderen. Ouders kunnen gezellig meedoen of de kids in de gaten houden vanaf het terras. Plezier voor alle leeftijden!

Binnen springen

Binnen vermaken de allerkleinsten zich in de Soft Play Area: een afgeschermde speelhoek van zachte materialen speciaal voor kinderen tot vier jaar. De grotere kinderen van acht tot en met vijftien jaar kunnen zich uitleven in de Skywalker, een klimparadijs van bijna zeven meter hoog! Op zoek naar een leuk groepsuitje? Ga gezellig lasergamen! Er is in de binnenspeeltuin ontzettend veel leuks te ondernemen.

Buiten kruipen

Mooi weer? Dan ga je snel naar buiten! Ook de buitenspeeltuin is geschikt voor jong en oud. Schommel zo hoog je kunt op de Super Size Swing, speel met water en zand en zoek de ideale verstopplek. Houd als ouders een oogje in het zeil op het terras. Keuze genoeg!

Speelparadijs Adventuredome in Hellevoetsluis leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 10,95 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek www.adventuredome.nl

Speelparadijs Adventuredome
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.