Maak een autospeurtocht langs verrassende plekjes

Ontdek de Maas, kastelen en ruïnes in de Meierij of juist leuke pittoreske dorpjes tijdens een puzzeltocht van Autospeurtocht.nl. Kies voor één van de speurtochten bij jou in de buurt voor een gezellig en ontspannen dagje uit met vrienden of familie. Maar het blijft niet alleen bij een mooie rit: tijdens de route beantwoord je samen vragen en spoor je de zoekfoto's op en de bijbehorende codes. Heb je na afloop de geheime code gekraakt, dan maak je kans op de inhoud van de schatkist!

Bezoek autospeurtocht.nl »

Voordelig uitje

Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en omliggende gebieden barsten van de mooie en verrassende plekjes. Ontdek ze zelf tijdens een gezellige puzzeltocht! Een voordelig uitje, want je rijdt met je eigen auto en koopt één van de bijzondere routes: Starten kan op diverse locaties.

Schatkist

Vind je de geheime code? Dan maak je kans op de inhoud van de schatkist! Ieder kwartaal wordt er een winnaar bekend gemaakt. Het bedrag in de schatkist wordt steeds verhoogd: op Autospeurtochten.nl zie je hoeveel er op dit moment in zit. Let onderweg dus goed op en zoek de foto's en de juiste antwoorden! Dat geeft een spannend tintje aan je relaxte autotocht.

autospeurtocht.nl »

Toer langs kastelen en ruïnes

Neem een lekkere picknick mee voor onderweg!

Toer langs kastelen en ruïnes

Toer langs kastelen en ruïnes

Toer langs kastelen en ruïnes

Leuk uitje voor jong en oud

Toer langs kastelen en ruïnes

Prachtige landschappen onderweg