Ga op culinair avontuur bij Kooktheater De Keuken


-advertentiepositie-



Ga op culinair avontuur bij Kooktheater De Keuken

Let op: dit uitstapje bestaat niet meer.

Kooktheater De Keuken ligt in de bossen van de Hoge Veluwe. Een sfeervolle locatie! Het menu is biologisch en ambachtelijk: De Keuken heeft eigen vee en een vaste slager. Doe mee aan een workshop en leer zelf de fijne kneepjes van het vak of verdiep je in wijn of kaas bij proeverijen begeleidt door experts. Je kunt ook toekijken hoe internationale top-chefs tijdens demonstraties hun kookkunsten laten zien. Proef en beleef lekker eten!

Schuif gezellig aan

Er zijn verschillende proeverijen met meerdere specialiteiten om je in te verdiepen. Kaas, wijn, gevogelte, vis: er is keuze genoeg. Tijdens het proeven leer je meer over wat je nou eigenlijk eet. Is deze kaas lekker bij deze wijn? Welk dessert sluit goed aan op dit stukje vlees?

Culinaire show

Naast proeverijen kun je ook toekijken hoe een top-chef een masterclass geeft. Hierbij is het fornuis het podium en speelt het eten de hoofdrol. Dit kan Italiaans eten zijn, Aziatisch of gewoon lekker Hollands: verschillende keukens komen voorbij. Een culinair optreden en een spectaculair stukje keukentheater!

Maak je eigen maal

Je kunt er ook voor kiezen om niet alleen toe te kijken, maar zelf iets te koken. Er zijn meerdere kookworkshops, voor beginners en voor gevorderden. Je leert zelf een indrukwekkend gerecht maken en schuift na afloop aan om te smullen van je eigen creaties. Kooktheater De Keuken is een gezellige leerschool!

Ga op culinair avontuur bij Kooktheater De Keuken in Wapenveld leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ga op culinair avontuur bij Kooktheater De Keuken
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.