Soldaat van Oranje - De Musical


-advertentiepositie-



Soldaat van Oranje - De Musical

In een voormalige vliegtuighangaar wordt dag aan dag de bijzondere en grensverleggende musical Soldaat van Oranje gespeeld. Beleef deze hitmusical zoals je geen enkele andere musical ooit mee zult maken. Soldaat van Oranje - De Musical is al jaren onafgebroken succesvol en een unieke theaterervaring. De musical Soldaat van Oranje vertelt een belangrijk verhaal over onze vaderlandse geschiedenis. Een verhaal dat doorverteld moet worden aan jongere generaties om de Nederlandse geschiedenis in leven te houden.

De voorstelling is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over één van de grootste verzetsstrijder uit de Nederlandse geschiedenis, Erik Hazelhoff Roelfzema. In 1940 vallen de Duitsers Nederland binnen en is Erik student in Leiden. Plotseling moet hij zijn onbezorgde studentenleven vaarwel zeggen en belangrijke keuzes maken. Deze student ontsnapt naar Engeland en voert als piloot bombardementen uit op Duitsland. Later wordt hij adjudant van koningin Wilhelmina en krijgt hij de hoogste koninklijke onderscheiding voor zijn heldendaden.

Soldaat van Oranje trok tot nu toe al miljoenen bezoekers en sleepte prijs na prijs in de wacht. Vanaf 2020 is er ook een Engelse versie van de musical in Londen te zien: Soldier of Orange - The Musical.

Soldaat van Oranje - De Musical in Katwijk aan Zee leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.soldaatvanoranje.nl

Geniet van dit musicalspektakel! Foto: Soldaat van Oranje.
Geniet van dit musicalspektakel! Foto: Soldaat van Oranje.
De acteurs die Erik hebben gespeeld. Foto: Soldaat van Oranje © Patricia Steur.
De acteurs die Erik hebben gespeeld. Foto: Soldaat van Oranje © Patricia Steur.