Verken de Kagerplassen met een sloep

Een dagje op het water voelt als een week vakantie! Marina Rijnsburg verhuurt sloepen, waarmee je de omgeving van Katwijk of Leiden vanaf het water kunt ontdekken. Heerlijk varen, bijpraten, zwemmen of vissen: op het water hoeft niemand zich te vervelen. Ook voor een bedrijfsuitje of groepsuitje heeft Marina Rijnsburg leuke arrangementen op het water. Een puzzeltocht over de Kagerplassen bijvoorbeeld!

Bezoek marinarijnsburg.nl »

Paintballen tussen de scheepswrakken - ook voor kinderen!

Marina Rijnsburg is meer dan een jachthaven! Je kunt hier zeker van het water genieten, maar ook op het droge blijven voor nog meer avontuur. Speel een potje paintball op één van de drie paintballvelden. De verfballetjes vliegen je al snel om de oren bij het betreden van het 2500 m2 grote paintballveld van Marina Rijnsburg. Zoek snel beschutting in één van de huisjes of achter een scheepswrak! Wie is er het snelst en weet de tegenstander uit te schakelen? Altijd weer een spannende strijd. Neem vrienden, collega's of familie mee en ga de uitdaging aan. Met overall, masker en paintballgeweer in de aanslag krijgen alle groepen eerst een instructie van de marshall. Ook kinderen mogen paintballen bij Marina Rijnsburg. Kidspaintball wordt gespeeld met speciale kinderpaintballs.

Quadrijden voor kids

Speciaal voor kinderen - vanaf 10 jaar - heeft Marina Rijnsburg een spannend quadparcours uitgestippeld. Ga de uitdaging aan en neem je vrienden mee voor een wedstrijdje op de elektrische quads. Wie is het snelst? Of is het de slimste die als winnaar uit de bus komt? Een gave activiteit voor een kinderfeestje!

Verken de Kagerplassen met een sloep in Rijnsburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

marinarijnsburg.nl »

Huur een sloep met het hele gezin.

Het water op!

Huur een sloep met het hele gezin.

Huur een sloep met het hele gezin.

Huur een sloep met het hele gezin.

Quadrijden voor kids.

Huur een sloep met het hele gezin.

Paintballen is altijd leuk als groepsuitje.