Bed & Breakfast de Kistemaker


-advertentiepositie-



GESLOTEN - B&B de Kistemaker

Dit uitstapje bestaat niet meer. De kamers van deze B&B bevinden zich in de 'schöppe' (schuur) die hoort bij de historische boerderij Kistemaker. Na een grondige renovatie zijn originele elementen als de oude dakspanten bewaard gebleven. Die vind je terug in de - verder zeer eigentijds - ingerichte kamers. In de schuur uit 1780 zijn drie tweepersoonskamers, in de boerderij zelf zijn ook nog twee tweepersoonskamers. Barchem leent zich uitstekend voor een verkenning van de Achterhoek. Boek lekker een wandel- of fietsvakantie. De Achterhoek is bekend om haar zogeheten coulisselandschap. Achter iedere houtwal of heg (coulisse) verschijnt weer een ander landschap, alsof er toneeldoeken worden weggeschoven. De vergezichten zijn verbluffend: kastelen, fraaie landgoederen en monumentale boerderijen.

Dineren

Waarom buiten de deur eten als één van de gastheren van B&B De Kistemaker professioneel kok is? Het is gegarandeerd smullen 's avonds van de diners die je hier worden voorgeschoteld! Uiteraard is ook het ontbijt een waar feest!

Zoek je een sfeervolle locatie om met je team te vergaderen, een cursus of workshop te volgen, gasten te ontvangen of een feestje te houden? Deze B&B beschikt over een kleine vergaderzaal. Catering kan door de kok des huizes worden geregeld.

 Bezoek www.dekistemaker.nl

Bed & Breakfast de Kistemaker
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.