Betreed de Blaauwe Arena voor een potje reball of lasergame 2.0

Omgeven door de Rijn, de natuur en aan de voet van de Grebbeberg, ligt Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Midden in het gelijknamige natuurgebied - waar het heerlijk wandelen en fietsen is - genieten gasten hier van het uitzicht én goed eten. Bovendien wacht hen een verrassing in de bijbehorende Blaauwe Arena, waar je de spannendste spellen speelt. Kies voor reball of lasergame 2.0 en ga de strijd aan. Ook leuk zijn de spelprogramma's Minute to Win it of Wij houden van Holland. Bekijk alle activiteiten en plan een bedrijfsuitje of familiedag.

Bezoek www.deblaauwearena.nl »

Lasergame 2.0 en reballen

Schuilt er een echte scherpschutter in je? Neem de proef op de som in De Blaauwe Arena. In een surrealistisch decor gaan groepen de strijd aan tijdens het lasergamen 2.0 of reballen. Lichtshows en rookmachines maken het de spelers van lasergame 2.0 niet gemakkelijk. De adrenaline stroomt volop! Reballen is een variant op paintballen, maar dan zonder verfballetjes. De wapens - die er heel echt uitzien - werken op perslucht en schieten daarmee balletjes op de tegenstander. Wie weet zich snel en onopvallend te bewegen en alle balletjes te ontwijken? Natuurlijk draagt iedereen wel een helm tijdens dit spannende spel.

Leuk voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje! Helemaal in combinatie met het Italiaanse buffet of 3-gangen keuzemenu in het restaurant. Bekijk alle activiteiten in De Blaauwe Arena.

Spelprogramma's voor groepen

Een dagje uit met het bedrijf of familie is van begin tot eind geregeld met een arrangement van De Blaauwe Kamer. Speel samen oud-Hollandse spelletjes en bind de strijd aan om een mooie trofee. Ideaal als teambuildingsuitje. Andere groepsarrangementen zijn:

Feesten en bruiloften

Een feestje vieren? Ook dat kan bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer. Kies voor een buffet, diner of zelfs een barbecue en wandel door natuurgebied de Blauwe Kamer. Of kies één van de uitjes om het feest compleet te maken. Zelfs een bruiloft vier je van ceremonie tot diner en feest bij De Blaauwe Kamer! www.deblaauwearena.nl »

Wie blijkt een scherpschutter?

Het terras met een prachtig uitzicht.

Wie blijkt een scherpschutter?

Wie blijkt een scherpschutter?

Wie blijkt een scherpschutter?

Heerlijke buffetten.

Wie blijkt een scherpschutter?

Reballen is paintball zonder verfballetjes!