Schuilt er een kunstenaar in jou? - Creatieve workshops

Schuilt er een kunstenaar in jou? Ontdek je creatieve talenten bij het Royal Talens Experience Centre in Apeldoorn! Doe mee aan workshops op een inspirerende locatie: een fabriek uit 1899, waar verf voor kunstschilders en hobbyisten wordt geproduceerd. Boek een rondleiding en ontdek hoe fine art verf op ambachtelijke wijze wordt gemaakt!

Bezoek royaltalensexperience.nl »

Royal Talens logo

De oude fabriek van Koninklijke Talens aan de Sophialaan in Apeldoorn ligt op nog geen vier minuten lopen vanaf Centraal Station Apeldoorn! Hier vind je ook het Royal Talens Experience Centre, waar je meer ontdekt over grootse verfmerken als Rembrandt en ArtCreation en waar je creatieve workshops kunt volgen. Onder begeleiding van een ervaren adviseur leer je als een expert omgaan met professionele producten. Leer schilderen of tekenen als een echte kunstenaar!

Ontdek je schildertalent

Een kinderworkshop, afdelingsuitje, familiedag of bijvoorbeeld een workshop voor senioren. Kunst is voor iedereen! Er zijn workshops voor beginners en voor gevorderden. Kom je met een groep? Geef je wensen aan en Royal Talens Experience Centre stelt een speciaal programma voor jullie samen. Geen zorgen, je kunt ook in je eentje meedoen aan een workshop. Hou alle activiteiten in de gaten op de Facebook van het Experience Centre.

Hoe wordt verf gemaakt?

Volg een rondleiding door de verffabriek en ontdek wat er allemaal moet gebeuren om kunstschildersverf te maken. Van het afwegen, mengen en malen van pigmenten en bindmiddelen tot het afvullen van de geproduceerde verf in tubes en flacons. Er komt ontzettend veel bij kijken!

Try Out Saturday

Ben je beginnend kunstenaar of wil je je techniek verbeteren? Op zaterdag is het Try Out Saturday en kun je van 10:00 uur tot 17:00 uur binnenlopen voor deskundig advies van een docent. Probeer verschillende soorten verf uit en ontdek welke verfsoort het beste bij je past.

Schuilt er een kunstenaar in jou? - Creatieve workshops in Apeldoorn leent zich ook goed voor een vriendinnendag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

royaltalensexperience.nl »

Ontdek je creatieve talent

Maak je eigen kunstwerk

Ontdek je creatieve talent

Ontdek je creatieve talent

Ontdek je creatieve talent

De workshopruimte

Ontdek je creatieve talent

Creatief bezig

Ontdek je creatieve talent

Samen schilderen