Escape Room Amersfoort




Rock City Escape

Van de escape room van Rock City Escape krijg je geheid kippenvel. Je hebt een uur de tijd om in het Amersfoortse Eemklooster het mysterie van Amy op te lossen. Zij heeft vroeger iets doms uitgehaald en nu lijkt het erop dat de legende van Bloody Mary waarheid is geworden: Amy is in het Eemklooster verdwenen.

In het verhaal zijn jij en je team de vrienden van Amy die vroeger samen Bloody Mary hebben ontwaakt. Na jaren van afvragen en schuldgevoel gaan jullie in het klooster op onderzoek uit. Ontrafel de verdwijning van Amy binnen een uur door middel van raadsels, spelletjes en puzzels en ontsnap uit het griezelige klooster!

Naast de escape room Bloody Mary is ook de escape room Soup Du Jour te reserveren! In Soup Du Jour heb je 75 minuten de tijd om te ontdekken waarom er nonnen verdwijnen uit het klooster. Duik in de keuken van de befaamde chef-kok Gaston Boucher, bekroond met een Michelin-ster voor zijn uitmuntende soep, en ontrafel het geheim.

Geschikt vanaf vijftien jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. Vanaf zestien jaar mogen jongeren alleen de escape room beleven. Er zijn arrangementen mogelijk voor groepen van meer dan zes personen. De Bloody Mary is ook in de gezinsversie te spelen, dan zijn kinderen vanaf tien jaar welkom.

Escape Room Amersfoort in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek rockcityescape.nl

Escape Room Amersfoort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.