1

Costa Snorscooters




Costa Snorscooters - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN! Toer samen over slingerpaadjes langs de kust en tuf over oude bruggetjes in mooie dorpjes. Schuif onderweg ergens aan voor een lekkere pauze of zet de scooter langs de kant voor een fotosessie. Verken de omgeving van Egmond aan den Hoef met Costa Snorscooters!

Je avontuur begint bij Recreatiepark de Woudhoeve, waar alle scooters klaar staan voor een ritje. Voordat je aan de roadtrip begint, krijg je persoonlijke instructies en vertelt een expert je alle ins en outs over je scooter. Het enige wat je nodig hebt, is een rijbewijs of een scootercertificaat. Om je op weg te helpen heeft Costa Snorscooters een hoop mooie routes voor je in petto! Ze geven graag tips over leuke adresjes voor onderweg.

Toeren met z'n tweeën

Rijd langs de kust met de wind door je haren! Een helm is namelijk niet verplicht, want de scooters gaan niet harder dan 25 kilometer per uur. Zo kan degene die achterop zit ook makkelijker om zich heen kijken en optimaal van de omgeving genieten! Voor een medepassagier achterop betaal je maar twee euro extra. De buddyseat achterop zit lekker, is extra ruim en je kunt er ook je spullen in kwijt. Zo kun je makkelijk met z'n tweeën op pad voor een romantische rit.

Costa Snorscooters in Egmond aan den Hoef leent zich ook goed voor een vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 

Costa Snorscooters
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.