Speuren en dieren voeren bij de Eekhoorn Experience

Wandel door de bamboetuin van woon- en tuincentrum de Evenaar en voer de eekhoorns! De Eekhoorn Experience in Etten-Leur is een exotische beleving. Het is net alsof je in Azië bent! Wandel langs gigantische bamboeplanten, tuinmeubelen gemaakt van bamboe, palmen, yucca's en boeddhabeelden. Tussen al dit groen zitten allerlei soorten eekhoorntjes verstopt.

Let op: de tuinen van het tuincentrum en de Eekhoorn Experience zijn momenteel gesloten. Halverwege maart 2017 gaan de tuinen weer open. Tuincentrum de Evenaar is wel het hele jaar geopend.

Bezoek www.evenaar.com »Eekhoorntjes voeren

Ga op een ontdekkingstocht met het hele gezin, voer de eekhoorntjes en bekijk ze van dichtbij in hun natuurlijk ingerichte kooien. Als je ze hazelnootjes voert, knagen ze die razendsnel op! Tijdens de wandeling door de bamboetuin van 10.000 vierkante meter ontdek je steeds meer weetjes over de eekhoorn door alle 'wist je dat' borden in de tuin. Wist je bijvoorbeeld dat eekhoorns kunnen zwemmen? Ver zullen ze niet komen, maar een paar baantjes houden ze wel vol. Begin je avontuur bij de bamboebrug en ga op pad!

Slangen en papegaaien

In de Eekhoorn Experience zijn tien grote kooien met tien verschillende soorten eekhoorns - ontdek alles over ze door alle verhalen en weetjes. Maar ook andere dieren vind je hier! In het tuincentrum wonen papegaaien, parkieten, kanaries, slangen en er is een grote vijver met koikarpers en enorme steuren te vinden. Bezoekers mogen ook de vissen voeren.

Exotisch tuincentrum

De producten van exotisch tuincentrum de Evenaar hebben Oosterse invloeden. Er zijn boeddha's, kleurrijke bloemen, palmbomen, teakmeubelen, schilderijen, geurolie en lampen van parelmoer te koop. Een vleugje Indonesië, een beetje Thailand en een snufje Bali. Er is in het tuincentrum een Indisch eethuisje waar bezoekers koffie kunnen drinken en Oosterse snacks kunnen bestellen. Het Indisch eethuisje is alleen van vrijdag tot en met zondag geopend.

www.evenaar.com »

Voer de eekhoorntjes

Leer alles over eekhoorns

Voer de eekhoorntjes

Voer de eekhoorntjes

Voer de eekhoorntjes

Beleef de Eekhoorn Experience

Voer de eekhoorntjes

De Evenaar zit vol mooie bloemen en planten

Voer de eekhoorntjes

Tuincentrum met een Oosters tintje