Vondelpark Amsterdam


-advertentiepositie-



Vondelpark Amsterdam

Het Vondelpark is het meest bekende stadspark van Nederland en ligt midden in Amsterdam. Je komt hier iedereen tegen: van joggers tot moeders met kinderwagens en van jongeren die picknicken op een kleedje tot toeristen met camera's. Het park is de perfecte plek om even tot rust te komen. Voor hardlopers en wandelaars zijn er mooie paden, ook zijn er fijne veldjes en grasvelden om op neer te ploffen. Of haal een lekker drankje bij een van de leuke cafeetjes in het Vondelpark. In de zomer gaat het Openluchttheater open in het park. Hier kun je op warme zomeravonden genieten van gratis concerten en voorstellingen.

In 1996 kreeg het Vondelpark in Amsterdam vanwege de cultuurhistorische waarde de status van rijksmonument. Loop hier rond en ontdek de verschillende gezichten van het park.

Een bezoek is leuk te combineren met een bezoek aan het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum. Vergeet vooral ook niet te kijken naar de vele gifgroene Halsbandparkieten die overal in het park rondvliegen.

Vondelpark Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.hetvondelpark.net

Foto: amsterdam&partners © Klapfilm.nl
Foto: amsterdam&partners © Klapfilm.nl
Foto: amsterdam&partners © Koen Smilde Photography
Foto: amsterdam&partners © Koen Smilde Photography