Workshop smartlappen zingen met cd-opname

Neem je eigen cd op in het Baantjes Museumcafé op de Amsterdamse Zeedijk! Eerst oefen je een stuk of tien nummers met behulp van de 'Zingen op de Zeedijk'-tekstboekjes, onder leiding van een accordeonist. Na twee uren plezier is de cd af en krijg je je eigen plaat mee naar huis. Bekijk ook een hilarische video over de rosse buurt en maak een leuke groepsfoto. De prijs is € 250,- voor maximaal tien personen en € 315,- voor elf tot twintig personen. De prijs is inclusief btw, accordeonist, luxe tekstboekjes en cd-opname. Grotere groepen tegen meerprijs. Bekijk de filmpjes op de website.

Bezoek www.amsterdamexcursies.nl »

Na twee uur staan de nummers (tien stuks) op de plaat en krijg je de cd mee naar huis. Het uitje was ooit te zien bij 'All you need is love'! Bekijk het filmpje op de website van Van Aemstel Produkties. Op de cd komen nummers van onder andere Jan Smit, André Hazes en Rob de Nijs. Van Aemstel Produkties organiseert deze workshop Zingen op de Zeedijk al meer dan tien jaar!

Bekend van tv

Workshop smartlappen zingen met cd-opname in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

www.amsterdamexcursies.nl »

Baantjer Museum

Zingen op de Zeedijk

Baantjer Museum

Baantjer Museum

Baantjer Museum

Samen zingen