Zwembad De Scheg – Beleef het zwembad!

Kom een dagje echt genieten in het eerste gethematiseerde zwemparadijs De Scheg! In het zwemparadijs Blue Lagoon zijn allerlei spectaculaire glijbanen te vinden. Roetsj met z'n allen van de familieglijblaan LavaSlide of beleef een avontuurlijke tocht in de Gletsjer Slide. Alleen voor echte durfals! Kom tot rust in de bubbelbaden en sauna's van het IJslands Badhuis 4-Elements. De allerkleinsten spelen lekker met zand en water op Pingo's Eiland. Een dag vol spetterplezier!

Bezoek www.descheg.nl »

Zwemparadijs De Scheg

In het wedstrijdbad is voldoende ruimte om lekker te zwemmen, banen te trekken of te spelen. Daarnaast is er nog een extra warm instructiebad om heerlijk ontspannen in te zwemmen of spelen. Ook zijn er binnen het zwemparadijs nog whirlpools om even bij te komen.

Discozwemmen

Ga swingend je weekend in met het discozwemmen in De Scheg! Van september tot en met april kun je van 19:00 uur tot 21:30 uur swingen in het water op de allernieuwste hits met een dj. Speciaal voor jongens en meiden tot ongeveer vijftien jaar. Het zwembad is tijdens deze avond sfeervol verlicht met lichteffecten (reguliere entreeprijs).

Kinderfeestje

Vier je kinderfeestje bij De Scheg! Via een speciale website nodig je vrienden uit, waar na afloop foto's van de dag staan. Informeer tevens naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk kinderfeestje als een echte VIP.

Zwembad De Scheg – Beleef het zwembad! in Deventer leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.descheg.nl »

Beleef het zwembad in De Scheg!

Ga van de stoere glijbaan.

Beleef het zwembad in De Scheg!

Beleef het zwembad in De Scheg!

Beleef het zwembad in De Scheg!

Pak ook een voetenbadje

Beleef het zwembad in De Scheg!

Een spetterend gezinsuitje