Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Beleef een avontuurlijk dagje uit in Ouwehands Dierenpark. Sta neus aan neus met de ijsbeertweeling, wandel vervolgens onder de slingerende orang oetans door en ga op avontuur in Gorilla Adventure! Heb je de witte leeuwen al gezien? Die zie je het best vanuit de spannende uitkijkpost. Iedere dag staat er een spectaculaire zeeleeuwenshow op het programma, waar de Californische zeeleeuwen samen met hun verzorgers voor onvergetelijke momenten zorgen.

Bezoek www.ouwehand.nl »

1 euro korting!

Vermijd de lange rijen bij de kassa van Ouwehands Dierenpark en krijg ook nog eens 1 euro korting. Bestel je toegangskaartjes makkelijk online.

En na het zien van de klauterende aapjes en otters, mag je zelf de beest uithangen in RavotAapia, Europa's grootste overdekte speeljungle. En vergeet vooral Expeditie Berenbos niet! Hier ontdek je alles over de wereld van de beer...

Expeditie Berenbos

In het Berenbos leiden bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, weer een onbezorgd leven. Samen met de wolven genieten ze van een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Al twintig jaar een uniek project, wat dit jaar een echte beleving wordt. Ga door het spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en leer alles over de beer in het nieuwe Expeditie Berenbos.


Gorilla Adventure

Kom ook eens kijken bij het nieuwe verblijf van de gorilla's: Gorilla Adventure. Het verblijf wordt gescheiden door een enorme kloof van elf meter hoog. Via deze kloof daal je af in de oude mijnschacht, diep onder de grond en beleef je een spannend avontuur tussen de gorilla's. In een tachtig meter lange tunnel maak je kennis met de geluiden uit het oerwoud en ga je op de foto met de groep gorilla's. Spannend!

RavotAapia

Hang de beest uit in RavotAapia - Europa’s grootste overdekte speeljungle. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en klim en klauter net als de otters en doodshoofdaapjes. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf.

Zeeleeuwenshow 'Elements'

Deze zeeleeuwensensatie staat garant voor spanning, bijzondere momenten en verrassingen. De eigenzinnige, Californische zeeleeuwen presenteren samen met hun verzorgers een spetterende show. Ze nemen je mee langs de vier elementen van de natuur. Deze show mag je niet missen!

Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen in Rhenen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.ouwehand.nl »

Ontmoet de ijsbeertweeling

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ontmoet de ijsbeertweeling

Ontmoet de ijsbeertweeling

Ontmoet de ijsbeertweeling

Ontdek de wereld van de beer

Ontmoet de ijsbeertweeling

Bewonder de giraffen van heel dichtbij!