Uitstapjes / Rhenen / Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Cijfer 8.2 van 10 punten.8.28.28.28.2Bezoekers geven gemiddeld een 8,2. Lees de 234 reviewsgeef uw beoordeling
Ouwehands Dierenpark RhenenIjsbeertweelingBeren kijkenBruine beer

Sta neus aan neus met de ijsbeertweeling! In Ouwehands Dierenpark zie je ze samen spelen, ravotten, zwemmen en slapen. Wandel vervolgens onder de slingerende orang oetans door en ga op avontuur in Gorilla Adventure! Heb je de witte leeuwen al gezien? Die zie je het best vanuit de uitkijkpost. Iedere dag staat er een spectaculaire zeeleeuwenshow op het programma, waar de Californische zeeleeuwen samen met hun verzorgers voor onvergetelijke momenten zorgen. Kom ook eens kijken!

En na het zien van de klauterende aapjes en otters, mag je zelf ravotten als een aap in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. En vergeet vooral Expeditie Berenbos niet! Hier leer je alles over de beer...

Bezoek www.ouwehand.nl | geef je beoordeling (en win kaarten).

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)317-650200

Expeditie Berenbos

In het Berenbos leiden bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, weer een onbezorgd leven. Samen met de wolven genieten ze van een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Al twintig jaar een uniek project, wat dit jaar een echte beleving wordt. Ga door het spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en leer alles over de beer in het nieuwe Expeditie Berenbos.


Gorilla Adventure

Kom ook eens kijken bij het nieuwe verblijf van de gorilla's: Gorilla Adventure. Het verblijf wordt gescheiden door een enorme kloof van elf meter hoog. Via deze kloof daal je af in de oude mijnschacht, diep onder de grond en beleef je een spannend avontuur tussen de gorilla's. In een tachtig meter lange tunnel maak je kennis met de geluiden uit het oerwoud en ga je op de foto met de groep gorilla's. Spannend!

1 euro korting!

Vermijd de lange rijen bij de kassa van Ouwehands Dierenpark en krijg ook nog eens 1 euro korting. Bestel je toegangskaartjes makkelijk online.

RavotAapia

Hang de beest uit in RavotAapia - Europa’s grootste overdekte speeljungle. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en klim en klauter net als de otters en doodshoofdaapjes. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf.

Zeeleeuwenshow 'Elements'

Deze zeeleeuwensensatie staat garant voor spanning, bijzondere
momenten en verrassingen. De eigenzinnige, Californische zeeleeuwen presenteren samen met hun verzorgers een spetterende show. Ze nemen je mee langs de vier elementen van de natuur. Deze show mag je niet missen!

Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen in Rhenen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.ouwehand.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen met een 8,2. Lees de 234 reviews van Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Adres en Locatie

Adres: Grebbeweg 111, 3911 AV, Rhenen
Gemeente Rhenen, provincie Utrecht
Breedtegraad/lengtegraad: 51.955681 5.589230

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 21,50 p.p.
65+: € 19,50
Studenten: € 21,50
Kinderen: € 19,00
Peuters: Gratis
Tarieven zijn geldig tot en met 20 maart 2016. Peuterprijs (gratis) geldt voor kinderen tot en met 2 jaar. Kinderprijs geldt voor kinderen tot en met 9 jaar. Honden zijn welkom. Bestel je tickets online en krijg één euro korting!
Kinderfeestje: arrangementen vanaf € 17,00 per persoon.
Parkeren: € 7,00
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Rolstoeltoegankelijk Rolstoelen verkrijgbaar op basis van beschikbaarheid. Reserveren niet mogelijk.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 09:00 uur tot 18:00 uur. Let op: Ouwehands Dierenpark is het hele jaar te bezoeken vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur. Kinderfeestjes zijn alleen op woensdag- en zaterdagmiddag te reserveren via het telefoonnummer +31 (0)317650200.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag, nieuwjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: onbekend.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 18 juni 2015, disclaimer.

Reviews Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Bezoekers waarderen Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen met een 8,2. Lees de 234 reviews van Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen.

 
Ontvang tips, acties & kortingen!