Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Beleef een avontuurlijk dagje uit in Ouwehands Dierenpark. Sta neus aan neus met de ijsbeertweeling, wandel onder een slingerende orang-oetans door en ga op avontuur in Gorilla Adventure!

De reuzenpanda's zijn er! Wanneer je panda's Wu Wen en Xing Ya in de dierentuin kunt zien, is nog onbekend. Bekijk hier alvast hun stulpje Pandasia, een verblijf met een Chinese uitstraling.

Bezoek www.ouwehand.nl »

Op bezoek bij de beren

In het Berenbos leiden bruine beren die vroeger mishandeld zijn, weer een onbezorgd leven. Samen met de wolven genieten ze van een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Al jarenlang een uniek project - en een echte beleving voor bezoekers. Baan je een weg door de spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en leer alle ins en outs over de beer in Expeditie Berenbos.

Op avontuur met gorilla's

Kom ook eens kijken bij het verblijf van de gorilla's: Gorilla Adventure. Het verblijf wordt gescheiden door een enorme kloof van elf meter hoog. Via deze kloof daal je af in de oude mijnschacht, diep onder de grond. Hier beleef je een spannend avontuur, tussen de gorilla's! In een tachtig meter lange tunnel maak je kennis met de geluiden uit het oerwoud en kun je op de foto met een groep gorilla's.

Spelen en dieren spotten

Hang zelf de beest uit in RavotAapia. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip en klim en klauter je een weg langs obstakels, net als de doodshoofdaapjes. Stap aan boord van de Jungle Express voor een wilde rit: zo spot je in een mum van tijd alle dieren in het park.

Zeeleeuwenshow Elements

Californische zeeleeuwen staan in Ouwehands Dierenpark klaar om bezoekers te entertainen. Samen met hun verzorgers voeren ze dagelijks spetterende shows op. In de show Elements nemen ze je mee langs de vier natuurlijke elementen.

Op avontuur in Ouwehands Dierenpark Rhenen in Rhenen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.ouwehand.nl »

Reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark!

Ontmoet de ijsbeertweeling.

Reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark!

Reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark!

Reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark!

Bewonder giraffes van heel dichtbij.