Uitstapjes / Amsterdam / Heineken Experience

Heineken Experience

Cijfer 7.2 van 10 punten.7.27.27.27.2Bezoekers geven gemiddeld een 7,2. Lees de 4 reviewsgeef uw beoordeling
Heineken ExperienceHeineken Experience

Liefhebbers van het wereldberoemde goudgele gerstenat kunnen terecht in de voormalige Heineken-brouwerij in Amsterdam. Deze is omgetoverd tot de Heineken Experience; geen museum, maar een interactieve tour door de wereld van Heineken. Jaarlijks bezoeken bijna 600.000 mensen deze beleving van Heineken!

Enorme silo's, die dienden als opslagplaats van het mout, zijn hier nog te bewonderen. Net als de koperen brouwketels! Daarnaast staan ook vele prijzen en onderscheidingen gewonnen door de Heinekens uitgestald voor de bezoeker. Maar er is meer te doen dan kijken, de Experience gaat een stapje verder. De bezoekers laten zich helemaal onderdompelen in Heineken. Speel interactieve games, laat je brouwen en bottelen als een echte Heineken of geniet met andere Heineken-liefhebbers van een vers getapt biertje.

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)20-52 39 222

Sinds kort heeft de Experience een audiotour, beschikbaar in 7 verschillende talen. Dit is een multimediatour die te downloaden is op je smartphone door middel van de Heineken Experience app. Deze tour neemt je mee door de Experience, vertelt je alles wat je nog niet wist en test ook nog eens je kennis door middel van een quiz! Geen smartphone? Geen probleem! Er is een tablet te huur aan de kassa. Proost!

Bier proeven in de Heineken Experience

Historie

Bezoekers komen alles te weten over de rijke historie van het bedrijf. Lees waar de lachende 'e' in de naam 'Heineken' vandaan komt, en bekijk de oude reclames uit de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. In de stallen staan de beroemde paarden en bierwagens, die nu ook nog dagelijks door de hoofdstad rijden.

Gebrouwen en gebotteld

Alle ins en outs te weten komen over de kunst van het brouwen? Loop door de brouwzaal, met koperen ketels van meer dan een eeuw oud, en snuif de geur van het brouwproces op in de mini-brouwerij. Wie durft het aan om gebrouwen en gebotteld te worden tijdens de Brew U ride? De geslaagde ontdekkingstocht eindigt natuurlijk met een goed glas Heineken bier.De Heineken Experience is een zelfsturende rondleiding; u bepaalt uw eigen tempo. Een bezoek duurt ongeveer 90 minuten. Inbegrepen bij de toegangsprijs zijn twee consumpties en een proeverij in de Heineken tasting bar.

Heineken Experience in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

www.heinekenexperience.com »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Heineken Experience met een 7,2. Lees de 4 reviews van Heineken Experience.

Adres en Locatie

Adres: Stadhouderskade 78, 1072AE, Amsterdam
Gemeente Amsterdam, provincie Noord-Holland
Breedtegraad/lengtegraad: 52.357994 4.891332

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Arrangementen voor groepen vanaf 20 personen.
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 18,00 p.p.
Kinderen: € 12,50
Peuters: Gratis
Personen onder de 18 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar binnen. Kinderen van 12 tot 17 jaar betalen € 12,50 entree. Tot 11 jaar gratis toegang. Groepstarieven op aanvraag.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Rolstoeltoegankelijk Rolstoelen zijn gratis beschikbaar, maar moeten 48 uur van tevoren gereserveerd worden. De Heineken Experience adviseert rolstoelgebruikers om niet op een zaterdag te komen vanwege de drukte.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 11:00 uur tot 19:30 uur. Let op: Vrijdag tot en met zondag geopend van 10:30 tot 21:00 uur. Kaarten zijn te koop tot twee uur voor sluitingstijd.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, oudjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: Koningsdag, eerste kerstdag, tweede kerstdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 16 april 2014, disclaimer.

Reviews Heineken Experience

Bezoekers waarderen Heineken Experience met een 7,2. Lees de 4 reviews van Heineken Experience.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!