Nostalgische treinrit over de Miljoenenlijn

Grote stoomwolken tekenen het prachtige Zuid-Limburgse heuvelland. Hier bevindt zich namelijk de Miljoenenlijn: een van de mooiste spoorlijnen van Nederland. Maak een nostalgische rit met één van de treinen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij en waan je terug in vervlogen tijden. Vergeet niet een kaartje te kopen!

Bezoek www.zlsm.nl »

ZLSM trein

Tussen de Limburgse stations van Valkenburg en Kerkrade en die van het Duitse dorpje Vetschau rijden volgens een vaste dienstregeling de stoom- en historische dieseltreinen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij over de Miljoenenlijn. Je kunt zonder reservering in- of uitstappen op alle stations en halteplaatsen langs het traject.

Geniet van prachtige uitzichten

In de stoomtrein van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij (ZLSM) is het nostalgisch genieten. Boemelend door de Zuid-Limburgse heuvels geniet je van fraaie uitzichten. Zak weg in het rode pluche en geniet van een eersteklasreis!

De Stichting Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij zet zich al vijfentwintig jaar in om het unieke stuk Limburgs erfgoed te onderhouden en te exploiteren. En met succes!

Naast levende historie, heeft de Miljoenenlijn verrassende arrangementen in petto. Combineer een treinrit bijvoorbeeld met een bezoek aan de Steenkolenmijn Valkenburg, Gaiapark Kerkrade Zoo of Continium Discovery Center. Ook leuk is de rondreis met trein, bus en boot. Dit arrangement combineert drie soorten vervoer: een nostalgische treinrit, een Heuvellandtocht in een oldtimer bus en een rondvaart over de Maas door Maastricht. Of kies voor een bijzonder culinair arrangement in een van de salonrijtuigen met een Engels Thee-arrangement of een Limburgse lunch tijdens de rit.

Nostalgische treinrit over de Miljoenenlijn in Simpelveld leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.zlsm.nl »

Dag, conducteur!

Waar gaat de reis heen?

Dag, conducteur!

Dag, conducteur!

Dag, conducteur!

Maak een treinreis met de Miljoenenlijn.

Dag, conducteur!

Tuf, tuf, daar ga je!