Kernie's Familiepark Wunderland Kalkar: onbeperkt spelen, eten en snoepen

Kom langs bij Kernie's Familiepark, een gezellig en vrolijk attractiepark waar attracties, frietjes, ijs en frisdrank, koffie en thee onbeperkt bij de entreeprijs zijn inbegrepen. Een all-in dagje uit voor het hele gezin: leuk voor de kinderen én leuk voor de portemonnee van papa en mama! Ook het parkeren is hier gratis. Kernie's Familiepark in Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen, heeft meer dan 45 verschillende attracties waaronder een 58 meter hoge 'Vertical Swing', een achtbaan, een wildwaterbaan en een zweefmolen. Pret voor iedereen!

Bezoek www.wunderlandkalkar.eu »

Wunderland Kalkar

Indoor en outdoor

Voor gezinnen met kinderen van drie tot twaalf jaar is Kernie's Familiepark zeker een geschikt uitje! Met z'n allen in het reuzenrad en gillen in de wildwaterbaan. Of eindeloos ronddraaien in de Teacups. Met 45 verschillende attracties om uit te kiezen weet je bijna niet waar te beginnen! Ook voor de kleintjes zijn veel attracties toegankelijk, onder begeleiding van een volwassene. Vanaf een lengte van 1.30 meter mogen ze overal in, ook in de supersnelle achtbaan.

Als het regent dan is Kernie's Jungletown de uitkomst. Hier vermaken kinderen zich gerust de hele dag! Het Junglelandschap prikkelt hun fantasie en in het 'Brüter Museum' kunnen ze ook nog wat leren. Het museum laat op een toegankelijke manier de werking van atoom tot stroom zien, aan de hand van de voormalige en nooit in werking gestelde kerncentrale.

Bestel tickets online met 5,- euro korting!

Nog een nachtje!

Gezellig met het gezin een geheel verzorgd weekend of midweekje weg? Boek dan een van de all-in hotelarrangementen. Dan reis je na een actieve dag ontspannen af naar dromenland.

Kernie's Familiepark Wunderland Kalkar: onbeperkt spelen, eten en snoepen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.) en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.wunderlandkalkar.eu »

In de Turtle Parade

Kernie in het gras

In de Turtle Parade

In de Turtle Parade

In de Turtle Parade

Samen in het reuzenrad

In de Turtle Parade

Kinderen verkennen het park