Club Outdoor -outdoor en survival in de Ardennen en Noordwijk - GESLOTEN


-advertentiepositie-



Club Outdoor -outdoor en survival in de Ardennen en Noordwijk - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Club Actif organiseert outdooractiviteiten voor groepen aan de Nederlandse kust bij Noordwijk en in de Belgische Ardennen. Op allerlei manieren kun je samen met je collega's, familie of vrienden je grenzen verleggen. Ooit gehoord van powerkiten? Je wordt daarbij aan een vlieger over het strand gesleept. Het programma kan helemaal op maat worden samengesteld, eventueel compleet met catering.

Voor kleinere groepen zijn er speciale programma's op drie locaties in de Belgische Ardennen. Deze programma's kunnen ook per persoon geboekt worden.

Zo'n outdooractiviteit is best vermoeiend. Wat is er lekkerder dan dat je na afloop op bed kunt neerploffen. Bij Club Actif kun je het arrangement uitbreiden met een overnachting, inclusief compleet verzorgde maaltijden. Mogelijke verblijfsaccommodaties zijn: hotel, bungalow, groepsaccommodatie, tent of stacaravan.

Club Outdoor -outdoor en survival in de Ardennen en Noordwijk - GESLOTEN in Nieuw-Vennep leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.clubactif.nl

Club Outdoor -outdoor en survival in de Ardennen en Noordwijk - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.