Attractiepark Drouwenerzand: voordelig plezier!

Voor weinig geld een compleet dagje uit met het gezin? Bij Drouwenerzand Attractiepark in Drenthe is voorbij de toegangspoorten al het eten en drinken helemaal gratis! Frites, diverse snacks, verse dagsoep, vers fruit, koffie, thee, limonade en softijs. Allemaal voor € 12,70 per persoon. In juli, augustus en tijdens de Halloweendagen op 16, 19, 21, 22 en 29 oktober is de toegangsprijs € 13,70 per persoon. Kom ook naar Drouwenerzand Attractiepark!

Bezoek www.drouwenerzand.nl »

In het park is er voor jong en oud ontzettend veel te doen. Er is een indoor apekooi, piratenboot, para-jump (deze gaat over de kop!) en de familieachtbaan de Spinning Coaster. Voor de kleintjes de Disney Airport, bootjes waarin je zelf kunt varen, botsauto's, een spetterend waterplein, een mooie carrousel en nog veel meer. De heftige attractie XLR8 is spannend voor de wat oudere kinderen - die met een sterke maag, welteverstaan. Het park is speciaal gericht op kinderen, voor een gezellige, veilige en onbezorgde dag uit. Leuk: als één dag niet genoeg is, kun je er ook blijven slapen. Er is een bungalowpark, een hotel (met familiekamers) en een camping.

Drouwenerzand Attractiepark

Kinderfeestje & schoolreisje

Op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje of gaaf schoolreisje? Kijk dan op de website van Drouwenerzand voor meer informatie en prijzen.

Drouwenerzand Attractiepark in Drouwen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.drouwenerzand.nl »

Voel de spanning in de XLR8

Leef je uit op de speeltoestellen

Voel de spanning in de XLR8

Voel de spanning in de XLR8

Voel de spanning in de XLR8

Onbeperkt genieten

Voel de spanning in de XLR8

Plezier voor het hele gezin