DagjeWeg.NL.

Drouwenerzand Attractiepark
Het voordeligste pretpark van Europa ligt in Nederland, iets nauwkeuriger: Drenthe. In Drouwenerzand is voorbij de toegangspoorten al het eten en drinken gratis! Frites, diverse snacks, verse dagsoep, vers fruit, koffie, thee, limonade èn softijs. En dat allemaal voor slechts € 12,50 per persoon, in juli en augustus is de toegangsprijs € 13,50 per persoon. Kom dus gauw naar Drouwenerzand Attractiepark!

Bezoek www.drouwenerzand.nl »

In het park is er voor jong en oud ontzettend veel te doen. Er is een indoor apekooi, piratenboot, para-jump (gaat over-de-kop!), familie8baan de Spinning Coaster, voor de kleintjes de Disney Airport, bootjes waarin je zelf kunt varen, botsauto's, spetterend waterplein, een prachtige carrousel en nog veel meer. In 2015 is er weer een nieuwe attractie bij gekomen, de XLR8! Deze heftige attractie is voor de oudere jeugd met een sterke maag. Het park is gericht op kinderen die een gezellige, veilige en onbezorgde dag uit willen. En weet je wat nu zo leuk is? Als één dag niet genoeg is, kun je er ook blijven slapen! Er is ook een bungalowpark, een hotel (met familiekamers) en een camping.

Drouwenerzand Attractiepark

Kinderfeestje & schoolreisje

Op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje of gaaf schoolreisje? Kijk dan op de website van Drouwenerzand voor meer informatie en prijzen.

Drouwenerzand Attractiepark in Drouwen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Zweefmolen

Attractie

Zweefmolen

Zweefmolen

Zweefmolen

Op de kop

Zweefmolen

Plezier voor het hele gezin