De hele dag plezier bij familiepark DippieDoe Best

Familiepark DippieDoe, daar wil iedereen naartoe! Zowel grote kinderen (tot twaalf jaar) als de allerkleinsten hebben hier een leuke dag. Maak een rondje in de achtbaan Tyfoon of zwier lekker rond in de zweefmolen. DippieDoe is een leuk indoor en outdoor speelpark van Nederland. Geniet van de vijfentwintig attracties, waaronder een kinderkermis.

Bezoek www.dippiedoe.nl »

Dippie Doe Best

Indoor én outdoor speelpark

Kinderen tot twaalf jaar hebben de dag van hun leven in Familiepark DippieDoe. Zowel binnen als buiten is van alles te doen! Waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon of beklimmen het spannende parcours van de Klim en Klautertoren. Even een moment van rust? Bezoek een van de dinner points. De kleintjes spelen ongestoord in de Softplay-hoek of de speelhaven. Ook met regen en slecht weer kun je je hier op en top vermaken.

Buiten spelen

Is het lekker weer? Het buitenspeelpark is in totaal wel 22.000 vierkante meter groot! In deze grote speeltuin vind je onder andere het leuke Piraten Golf, de Draaikolk en de Angry Birds Speeltuin. Klimmen, graven of zelf sturen in de Polderkarren of trucks: de dag is bijna te kort om alles te doen! Ook moet je de Drop & Twist Toren een keer uitproberen. Het park ligt aan het recreatiegebied Aquabest.

De hele dag plezier bij familiepark DippieDoe Best in Best leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.dippiedoe.nl »

Met zijn allen in de clowntjesmolen.

Klim door de touwbrug.

Met zijn allen in de clowntjesmolen.

Met zijn allen in de clowntjesmolen.

Met zijn allen in de clowntjesmolen.

Zweef in de zweefmolen.

Met zijn allen in de clowntjesmolen.

Kinderen zijn blij bij DippieDoe!