Uitstapjes / Best / Familieplezier bij DippieDoe Best

Familieplezier bij DippieDoe Best

Cijfer 8.2 van 10 punten.8.28.28.28.2Bezoekers geven gemiddeld een 8,2. Lees de 43 reviewsgeef uw beoordeling
Familieplezier bij DippieDoe BestFamilieplezier bij DippieDoe Best

Ga de strijd aan met de angstaanjagende zeeslang-achtbaan, zwier lekker rond in de draaikolk-zweefmolen of neem een duik in het zwembad. "Familiepark DippieDoe, daar wil iedereen naar toe!". Voor zowel de groten als de allerkleinsten is er wel wat te doen. De indoor speeltuin is mega groot en ook buiten raak je niet uitgespeeld.

Bezoek www.dippiedoe.nl | geef je beoordeling (en win kaarten).

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31(0)499330204

Dippie Doe Best

Kinderen tot twaalf jaar hebben de dag van hun leven in Familiepark DippieDoe. Het park ligt aan het recreatiegebied Aquabest. Zowel binnen als buiten is er van alles te doen! Klimmen via het spannende parcours naar de piratentoren, knutselen en schminken, met kriebels in je buik van de kinderachtbaan, griezelen in het spookhuis of even een moment van rust in de bioscoop! Zweef rondjes in de Clowntjesmolen of draai rond in de Tobbedanser! Dat moet je een keer uitgeprobeerd hebben, net als de Suisbuis. Er is ook een spookhuis en een ballenbaai. Klinkt dat niet allemaal spannend? Ook met regen en slecht weer kun je je hier op en top vermaken.

Is het lekker weer? Het buitenspeelpark is in totaal wel 22.000 vierkante meter groot! En binnen zijn er ook nog heel veel attracties te vinden. Zoals een reusachtig klimpaleis, een kinderkermis met onder andere botsauto's en een giga-familieglijbaan!

Familieplezier bij DippieDoe Best in Best leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.dippiedoe.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Familieplezier bij DippieDoe Best met een 8,2. Lees de 43 reviews van Familieplezier bij DippieDoe Best.

Adres en Locatie

Adres: Ekkersweijer 1, 5681 RZ, Best
Gemeente Best, provincie Noord-Brabant
Breedtegraad/lengtegraad: 51.498150 5.428689

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 9,95 p.p.
65+: € 8,45
Studenten: € 9,95
Kinderen: € 9,95
Binnen het hoogseizoen (juli en augustus) ligt de entree één euro hoger. In het laagseizoen (september tot en met maart) zijn de entreeprijzen één euro lager. Schoolreisjes kosten € 6,95 per kind. Kruipers en baby's mogen gratis naar binnen.
Kinderfeestje: arrangementen vanaf € 12,95 per persoon.
Parkeren: € 4,00
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Rolstoeltoegankelijk

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Van 10:00 uur tot 18:00 uur. Let op: De openingstijden verschillen per maand. Kijk voor actuele openingstijden op de website van DippieDoe.

Geopend met de volgende feestdagen: eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 17 december 2014, disclaimer.

Reviews Familieplezier bij DippieDoe Best

Bezoekers waarderen Familieplezier bij DippieDoe Best met een 8,2. Lees de 43 reviews van Familieplezier bij DippieDoe Best.

 
Ontvang tips, acties & kortingen!