Uitstapjes / Best / Familieplezier bij DippieDoe Best

Familieplezier bij DippieDoe Best

Cijfer 8.2 van 10 punten.8.28.28.28.2Bezoekers geven gemiddeld een 8,2. Lees de 45 reviewsgeef uw beoordeling
TouwbrugClowntjesmolenZweefmolenBlije kinderen

"Familiepark DippieDoe, daar wil iedereen naar toe!". Zowel grote kinderen (tot 12 jaar) als de allerkleinsten hebben hier een leuke dag. Maak een rondje in de achtbaan Tyfoon of zwier lekker rond in de zweefmolen. Dippie Doe is een leuk indoor en outdoor speelpark van Nederland. Geniet van de veertig attracties, waaronder een kinderkermis.

Bezoek www.dippiedoe.nl | geef je beoordeling (en win kaarten).

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31(0)499-330204

Dippie Doe Best

Indoor ťn outdoor speelpark

Kinderen tot twaalf jaar hebben de dag van hun leven in Familiepark DippieDoe. Zowel binnen als buiten is van alles te doen! Waaghalzen stappen in achtbaan Tyfoon of klimmen via het spannende parcours naar de piratentoren of de Klim en Klautertoren. Even een moment van rust? Bezoek de dinner points of ga lekker knutselen en schminken. De kleintjes spelen ongestoord in de Softplay-hoek of de speelhaven. Ook met regen en slecht weer kun je je hier op en top vermaken.

Buiten spelen

Is het lekker weer? Het buitenspeelpark is in totaal wel 22.000 vierkante meter groot! In deze grote speeltuin vind je onder andere het leuke Piraten Golf, de Draaikolk en de Angry Birds Speeltuin. Klimmen, graven of zelf sturen in de Polderkarren of trucks: de dag is bijna te kort om alles te doen! Ook moet je de Drop & Twist Toren een keer uitproberen. Het park ligt aan het recreatiegebied Aquabest.

Familieplezier bij DippieDoe Best in Best leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.dippiedoe.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Familieplezier bij DippieDoe Best met een 8,2. Lees de 45 reviews van Familieplezier bij DippieDoe Best.

Adres en Locatie

Adres: Ekkersweijer 1, 5681 RZ, Best
Gemeente Best, provincie Noord-Brabant
Breedtegraad/lengtegraad: 51.498150 5.428689

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
€ 11,95 p.p.
65+: € 9,95
Peuters: Gratis
Deze prijs geldt voor de periode van april tot en met september. Schoolreisjes kosten 7,95 euro per kind. Kruipers, baby's en rolstoelgebruikers hebben gratis entree. Kijk voor alle entreeprijzen op de website.
Kinderfeestje: arrangementen vanaf € 13,95 per persoon.
Parkeren: € 4,00
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Rolstoeltoegankelijk

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 10:00 uur tot 18:00 uur. Let op: De openingstijden verschillen per maand. Kijk voor actuele openingstijden op de website van DippieDoe.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste kerstdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 8 mei 2015, disclaimer.

Reviews Familieplezier bij DippieDoe Best

Bezoekers waarderen Familieplezier bij DippieDoe Best met een 8,2. Lees de 45 reviews van Familieplezier bij DippieDoe Best.

 
Ontvang tips, acties & kortingen!