Indoor Skydive Roosendaal: iedereen kan vliegen!

Voel je helemaal vrij en kom skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal! Hier skydive je in een windtunnel, wat veel minder eng is dan uit een vliegtuig springen. In de tunnel zweef je puur op de kracht van de wind. Iedereen kan vliegen!

Bezoek www.indoorskydive.com »

Indoor Skydive Roosendaal

In Roosendaal staat het enige Indoor Skydive Centrum van de Benelux. Uit een vliegtuig springen? Hier zweef je in de windtunnel alsof je een echte vrije val maakt. Natuurlijk stap je pas de windtunnel in na een goede voorbereiding. Iedereen die komt skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal krijgt begeleiding van een professionele instructeur. Aan de hand van een instructievideo doorloopt iedereen het stappenplan en daarna kan het avontuur beginnen!

Groepsuitjes

Actie, gezelligheid en ontspanning..dat klinkt als een perfect groepsuitje. Indoor Skydive Roosendaal biedt allerlei mogelijkheden om er een perfecte dag van te maken. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeest of familiedag: Indoor Skydive Roosendaal is the place to be! Kijk voor de mogelijkheden eens bij arrangementen.

Nieuwsgierig geworden naar het unieke gevoel van indoor skydiven? Neem een kijkje op de website www.indoorskydive.com! In je eentje of met een grote groep reserveren? Bel naar +31 (0)165 – 520547!

Reserveer uw skydive-ervaring.

Indoor Skydive Roosendaal: iedereen kan vliegen! in Roosendaal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.indoorskydive.com »

Instructeur in de buurt

Thumbs up!

Instructeur in de buurt

Instructeur in de buurt

Instructeur in de buurt

Voor alle leeftijden

Instructeur in de buurt

Indoor Skydive Roosendaal