Uitstapjes / Roosendaal / Indoor Skydive Roosendaal: iedereen kan vliegen!

Indoor Skydive Roosendaal: iedereen kan vliegen!

Cijfer 6.5 van 10 punten.6.56.56.56.5Bezoekers geven gemiddeld een 6,5. Lees de 15 reviewsgeef uw beoordeling
Thumbs up!Instructeur in de buurtVoor alle leeftijdenIndoor Skydive Roosendaal

Voel je helemaal vrij en kom skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal! Hier skydive je in een windtunnel, wat veel minder eng is dan uit een vliegtuig springen. In de tunnel zweef je puur op de kracht van de wind. Iedereen kan vliegen!

Bezoek www.indoorskydive.com | geef je beoordeling (en win kaarten).

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)165 - 520 547

Indoor Skydive Roosendaal

In Roosendaal staat het enige Indoor Skydive Centrum van de Benelux. Uit een vliegtuig springen is niet meer nodig: in de windtunnel zweef je alsof je een echte vrije val maakt. Natuurlijk stap je pas de windtunnel in na een goede voorbereiding. Iedereen die komt skydiven bij Indoor Skydive Roosendaal krijgt begeleiding van een professionele instructeur. Aan de hand van een instructievideo wordt het stappenplan doorlopen, daarna kan het avontuur beginnen!

Groepsuitjes

De combinatie van actie, gezelligheid en ontspanning..dat klinkt als Indoor Skydive Roosendaal! De ultieme ingrediŽnten voor een perfect groepsuitje zijn aanwezig. Er zijn allerlei mogelijkheden om er een perfecte dag van te maken. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeest of familiedag: Indoor Skydive Roosendaal is the place to be! Kijk voor de mogelijkheden eens bij arrangementen.

Nieuwsgierig geworden naar het unieke gevoel van indoor skydiven? Neem een kijkje op de website www.indoorskydive.com! In je eentje of met een grote groep reserveren? Bel naar +31 (0)165 Ė 520547!

Reserveer uw skydive-ervaring.

Indoor Skydive Roosendaal: iedereen kan vliegen! in Roosendaal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.indoorskydive.com »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Indoor Skydive Roosendaal: iedereen kan vliegen! met een 6,5. Lees de 15 reviews van Indoor Skydive Roosendaal: iedereen kan vliegen!.

Adres en Locatie

Adres: De Stok 24, 4703 SZ, Roosendaal
Gemeente Roosendaal, provincie Noord-Brabant
Breedtegraad/lengtegraad: 51.537586 4.432876

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
€ 59,50 p.p.
Kijk voor overige prijzen op de website.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Neem bij twijfel gerust contact op.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 13:00 uur tot 21:00 uur. Let op: Op zaterdag en zondag open van 9:00 tot 21:00 uur.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste kerstdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 17 september 2014, disclaimer.

Reviews Indoor Skydive Roosendaal: iedereen kan vliegen!

Bezoekers waarderen Indoor Skydive Roosendaal: iedereen kan vliegen! met een 6,5. Lees de 15 reviews van Indoor Skydive Roosendaal: iedereen kan vliegen!.

 
Ontvang tips, acties & kortingen!