Attractiepark Toverland: laat je betoveren

Maak een razendsnelle rit in één van de stoere achtbanen van attractiepark Toverland, hét attractiepark voor ieder weertype. Buiten en binnen wacht het avontuur op je. Beleef de boomstammen-wildwaterbaan Backstroke, zwier mee in waterschipschommel Scorpios of stap in de snelste en langste houten achtbaan van de Benelux: Troy!

Toverland viert de winter. Kijk voor winterse shows en entertainment op de Toverkalender.

Bezoek www.toverland.com »

Op nog geen twintig minuten rijden van Eindhoven ligt Attractiepark Toverland. In Toverland beleef je een magische dag met het hele gezin - er zijn meer dan dertig attracties binnen en buiten en shows voor alle leeftijden. De kleintjes gaan los op klimtoestellen, draaien rond in de theekopjes en zwieren door de lucht in de zweefmolen. Ontdek in het Toverhuis of je magische krachten hebt.

Op avontuur in Attractiepark Toverland

Een bobbaan, wildwaterbanen en snelle achtbanen: Toverland biedt genoeg avontuur voor echte durfals. Ga met de hele familie op een spetterend wildwateravontuur op de Djengu River of maak een magische rit in achtbaan Dwervelwind. In de Booster Bike raas je met 75 kilometer per uur over de kronkelende baan. Gaat dat niet snel genoeg? Waag een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux! Met ruim negentig kilometer per uur raas je over een track langer dan één kilometer.

Bekijk een voorproefje:

Voor jong en oud

Ook opa en oma vermaken zich goed in Attractiepark Toverland. Geniet van een mooie wandeling door het park vol bloemen, planten en watervallen. Ook zijn er een sfeervolle restaurants en terrassen waar je geniet van een kopje koffie met iets lekkers terwijl de kinderen zich uitleven in verschillende attracties.

Attractiepark Toverland: avontuur voor alle leeftijden

Attractiepark Toverland: laat je betoveren in Sevenum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

www.toverland.com »

Laat je betoveren in Toverland

Trotseer de houten achtbaan Troy

Laat je betoveren in Toverland

Laat je betoveren in Toverland

Laat je betoveren in Toverland

Racen in de Booster Bike!

Laat je betoveren in Toverland

Durf jij in alle attracties?

Laat je betoveren in Toverland

Plons! Plezier met z'n allen