Krijg de slappe lach in Het Land van Jan Klaassen

Kom naar Het Land van Jan Klaassen, een gezellig pretpark in de Achterhoek op een kwartiertje rijden van Arnhem. Kinderen kunnen hier ouderwets naar hartenlust spelen! Met meer dan zestig speeltoestellen buiten en binnen of in het gigantische speelparadijs in een kasteel. Op een matje sjees je van de Turboglijbaan en in het Doolhof krijgt iedereen de slappe lach van de lachspiegels. Op warme dagen is de waterspeeltuin een leuke plek om even af te koelen.

Bezoek www.janklaassen.nl »

Print de kortingsbon en krijg 15% korting!Kortingsbon voor Het Land van Jan Klaassen

Geen wachtrij

Speel in de binnenspeeltuin op de glijbanen en klimhuisjes. Bouw een kasteel in de blokkenhoek of klim over een vijftien meter lange touwbrug. Glijd van het megaspringkussen naar beneden of baan je een weg door het doolhof. En als de bel gaat? Dan maak je een ritje in de Great Western Express! Het is heerlijk spelen in Het Land van Jan Klaassen, zonder lange wachtrijen. Bestel op de terrassen heerlijke broodjes, pannenkoeken, snacks en meer. Zelf eten meenemen mag ook.

Poppentheater en museum

Wie kent Jan Klaassen niet? In het grootste poppentheater van Nederland beleeft hij de grootste avonturen in een spannend poppenkastverhaal. Verhalen waar kinderen ademloos naar luisteren en volwassenen ook stilletjes van meegenieten. In het museum zie je hoe een verhaal en een decor ontstaan.

Vier een kinderfeestje

Vier je verjaardag met Jan Klaassen en Katrijn! Spelen, poppenkast, lekker eten, grabbelen en een treinrit. De jarige mag gratis naar binnen. Bij lekker weer speelt iedereen buiten en bij een regenbui geniet je in de indoorspeeltuin. Dat wordt een superfeest!

Krijg de slappe lach in Het Land van Jan Klaassen in Braamt leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

www.janklaassen.nl »

Pret in de waterspeeltuin!

Grootste pretpark van de Achterhoek

Pret in de waterspeeltuin!

Pret in de waterspeeltuin!

Pret in de waterspeeltuin!

Volop aandacht voor de poppenkastshow

Pret in de waterspeeltuin!

Ontmoet Jan Klaassen zelf!