Krijg de slappe lach in speelpark Het Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen is een ouderwets gezellig speelparadijs in de Achterhoek. Het speelpark zit vol nostalgische speeltoestellen die altijd geliefd zijn onder kleine kids, zoals glijbanen, springkussens en klimhuisjes. En bij de poppenkastshow van Jan Klaassen zitten ze muisstil te genieten - en de ouders stiekem ook.

Bezoek www.janklaassen.nl »

Nostalgisch speelparadijs

Speel bij mooi weer buiten in de waterspeeltuin of speel binnen in het gigantische speelkasteel vol lachspiegels en glijbanen. Baan je een weg door de doolhof of bouw een kasteel in de blokkenhoek. Vanaf de touwbrug heb je een mooi uitzicht op het park! En let op: als de bel gaat, vertrekt de Great Western Express voor een treinritje. Het park heeft meer dan zestig speeltoestellen binnen en buiten, dus kinderen kunnen gerust een hele dag lang spelen. Pluspunt voor ouders: er is genoeg lekkers te bestellen, maar zelf eten meenemen mag ook.

Jan Klaassen in het poppentheater

In het grootste poppentheater van Nederland beleeft Jan Klaassen te gekke avonturen in een spannend poppenkastverhaal. Verhalen waar kinderen ademloos naar luisteren en volwassenen ook van meegenieten. Er is in het park ook een bijzonder poppenkastmuseum. Hier ontdek je hoe verhalen en decors voor poppenkastshows ontstaan.

Leuk als kinderfeestje

Vier je verjaardag in Het Land van Jan Klaassen! De hele dag spelen, lekker eten en poppenkast kijken. Bij lekker weer speelt iedereen buiten en bij een regenbui geniet je in de indoorspeeltuin. Extra leuk: de jarige mag gratis naar binnen.

Krijg de slappe lach in speelpark Het Land van Jan Klaassen in Braamt leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

www.janklaassen.nl »

Pret in de waterspeeltuin.

Binnen en buiten spelen.

Pret in de waterspeeltuin.

Pret in de waterspeeltuin.

Pret in de waterspeeltuin.

Volop aandacht voor de poppenkastshow.

Pret in de waterspeeltuin.

Ontmoet Jan Klaassen zelf!