Uitstapjes / Maasvlakte / FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2

FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2

Cijfer 7.3 van 10 punten.7.37.37.37.3Bezoekers geven gemiddeld een 7,3. Lees de 20 reviewsgeef uw beoordeling
Samen ontdekkenFutureLandMet de bootTerras

Beleef de toekomst in FutureLand! Op de zeewering van de huidige Maasvlakte, met uitzicht op het nieuw ontwikkelde land, staat FutureLand, het informatiecentrum van Maasvlakte 2. Hier is van alles te zien, te doen en te leren. FutureLand is geschikt voor jong en oud, voor landrotten en waterratten, voor havenliefhebbers en gamers, voor gezinnen en groepen. In de interactieve omgeving van FutureLand is altijd wat te beleven.

Speuren naar fossielen

Trek het strand op met een fossielenspeurder! Op het Maasvlaktestrand zijn tijdens de werkzaamheden al heel wat schatten gevonden en jij kunt ook komen zoeken. Fossielenspeurder Walter Langendoen zoekt elke dag fossielen op het Maasvlaktestrand, hij heeft een verzameling van duizenden vondsten met onder meer hyenakeutels, mammoetbotten, woelmuiskiesjes en nog veel meer. Geschikt voor kinderen vanaf de bovenbouw van de basisschool. Ben je zelf op het strand aan het speuren en kom je iets bijzonders tegen? Check het met de Oervondst Checker, een web-app waarmee smartphonegebruikers op het strand nog hun vondsten kunnen laten onderzoeken.

Rondvaart met de FutureLand Ferry

Het water op? Kom aan boord van de FutureLand Ferry, dé rondvaartboot van de Rotterdamse Haven en maak een bijzondere trip door de haven in aanbouw: Maasvlakte 2. Hier wordt hard gewerkt! Vanaf het water maak je het allemaal mee en hoor je alle verhalen over Maasvlakte 2. Je kunt de boot ook afhuren voor je eigen gezelschap (zelfs inclusief catering).

Bezoek www.futureland.nl | geef je beoordeling (en win kaarten).

Stuur e-mail+31 (0)10-2522520

Futureland Maasvlakte

Audiotour met Loes Luca

Laat Loes je leiden! Bekende Nederlander Loes Luca neemt je mee door het informatiecentrum en ze vertelt je precíes hoe Nederland een stukje groter wordt gemaakt. In een halfuur leer je alles over de aanleg van Maasvlakte 2 en je kunt het allemaal met eigen ogen aanschouwen.

Duik in de toekomst

Een echte duik in de toekomst maak je, als je Maasvlakte 2 vanuit de lucht bekijkt, in het jaar 2033. In de Future Flight Experience scheer je over schepen, havens en containerkranen. Ervaar onder de levensgrote wereldbol waarom de Rotterdamse haven moet groeien of ga zelf aan het stuurwiel staan en zie hoe land boven water komt!

Met de FutureLand Express naar het nieuwste stuk Nederland

De FutureLand Express staat klaar voor een bijzondere rit naar het nieuwste stuk Nederland. Nieuw land, veel zand, maar vooral ook werk in uitvoering. Een druk bouwterrein dat niet vrij toegankelijk is voor publiek vanwege de gevaren en risico’s. Maar de nieuwe haven is ook een bijzonder werk dat het verdient van dichtbij gezien te worden.

Nieuwsgierig naar Maasvlakte 2? Meer weten over het baggeren op zee, het opspuiten van een nieuw haventerrein of het lossen en laden aan de hypermoderne zeekades van de grootste haven van Europa? Kom dan naar FutureLand en beleef zelf wat straks historie is!

FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2 in Maasvlakte leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.futureland.nl »

Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2 met een 7,3. Lees de 20 reviews van FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2.

Adres en Locatie

Adres: Europaweg 902, 3199 LC, Maasvlakte
Gemeente Rotterdam, provincie Zuid-Holland
Breedtegraad/lengtegraad: 51.956169 4.020267

Prijs, budget, offerte aanvragen

Toegang gratis.
Gratis toegankelijk. Kom je met een groep? Boek dan een rondleiding. Je wordt in de filmzaal ontvangen met een presentatie en introductiefilm. Bij de exposities krijg je uitgebreide toelichting. Scholen zijn ook welkom. FutureLand ligt op de grens van de huidige Maasvlakte en Maasvlakte 2 ter hoogte van Slag Dobbelsteen. Havennummer 8213.
Gratis parkeren.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Rolstoeltoegankelijk

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 10:00 uur tot 17:00 uur. Let op: Op zondag gaat FutureLand om 11:00 uur open. Eén keer per maand op zaterdag geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. De instaprondleiding start iedere zondag om 12:00 uur.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, tweede paasdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste paasdag, Koningsdag, eerste kerstdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 14 oktober 2014, disclaimer.

Reviews FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2

Bezoekers waarderen FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2 met een 7,3. Lees de 20 reviews van FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2.

 
Ontvang tips, acties & kortingen!