Uitstapjes / Maasvlakte / FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2

FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2

Cijfer 7.3 van 10 punten.7.37.37.37.3Bezoekers geven gemiddeld een 7,3. Lees de 20 reviewsgeef uw beoordeling
Samen ontdekkenFutureLandMet de bootTerras

Beleef de toekomst in FutureLand! Midden in het modernste havengebied ter wereld, met uitzicht op de containerterminals van de toekomst, staat FutureLand, het informatiecentrum over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2. Er is hier voor jong en oud, landrotten en waterratten, gezinnen en groepen van alles te beleven! Verken het land met de bus, stap op een boot of werp een blik in de toekomst.

Vaar rond met de FutureLand Ferry

Op Maasvlakte 2 is van alles te ontdekken, vanaf het water en vanaf het land! Stap aan boord van de FutureLand Ferry en vaar door de nieuwe havens van Maasvlakte 2. Zie hoe enorme schepen hier aanmeren om duizenden containers te laden en te lossen. Hier wordt altijd hard gewerkt! Aan boord is een ervaren voorlichter die je alles vertelt wat je weten wilt. De FutureLand Ferry kun je ook afhuren voor je eigen gezelschap, eventueel met catering.

Rondrit met de Futureland Express

Blijf je liever met beide benen op het droge? Klim dan snel in de luxe touringcar en maak een rondrit over het land. Soms zoef je over een weg die wel dertig meter boven de oorspronkelijke zeebodem ligt. Weet jij hoe al dat zand is opgespoten? Dat vertelt de voorlichter je onderweg!

Bezoek www.futureland.nl | geef je beoordeling (en win kaarten).

Stuur e-mail+31 (0)10-2522520

Futureland Maasvlakte

Duik in de toekomst

Een echte duik in de toekomst maak je, als je Maasvlakte 2 vanuit de lucht bekijkt, in het jaar 2035. In de Future Flight Experience scheer je over schepen, havens en containerkranen. Ervaar onder de levensgrote wereldbol waarom de Rotterdamse haven moet groeien. Durf jij zelf aan het stuurwiel te staan? Probeer het maar en zie hoe land boven water komt!

Speuren naar fossielen

Op het Maasvlaktestrand zijn heel veel fossielen te vinden, daar kan fossielenspeurder Walter Langendoen je alles over vertellen. Walter zoekt dagelijks fossielen op het strand en neemt je mee op reis langs de sporen van oeroud leven. Natuurlijk ga je zelf op zoek naar fossielen. Vind jij ook een mammoetbot, woelmuiskiesje of een hyenakeutel? De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf de bovenbouw van de basisschool. Check de website van FutureLand voor meer informatie over data en aanmelden.

Tipje van de toekomstsluier

Nieuwsgierig naar Maasvlakte 2? Wie meer wil weten over het baggeren op zee, het aanleggen en inrichten van een havengebied of het laden en lossen aan de moderne zeekades van Rotterdam is bij FutureLand op het juiste adres! Hier neem je een exclusief kijkje in de toekomst. Ook zijn er wisselende tentoonstellingen en eens per maand opent FutureLand op zaterdag haar deuren voor een themadag.

FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2 in Maasvlakte leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.futureland.nl »

Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2 met een 7,3. Lees de 20 reviews van FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2.

Adres en Locatie

Adres: Europaweg 902, 3199 LC, Maasvlakte
Gemeente Rotterdam, provincie Zuid-Holland
Breedtegraad/lengtegraad: 51.956169 4.020267

Prijs, budget, offerte aanvragen

Toegang gratis.
FutureLand is gratis toegankelijk. Kom je met een groep? Boek dan een rondleiding. Je wordt dan ontvangen met een uitgebreide presentatie en boeiende introductiefilm. Bij de expositieonderdelen krijg je tekst en uitleg. Ook scholen zijn welkom. FutureLand ligt op de grens van de huidige Maasvlakte en Maasvlakte 2 ter hoogte van Slag Dobbelsteen. Havennummer 8213.
Gratis parkeren.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Rolstoeltoegankelijk

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 10:00 uur tot 17:00 uur. Let op: Op zondag gaat FutureLand om 11:00 uur open. En keer per maand op zaterdag geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur. Iedere zondag start om 13:15 uur een gratis rondleiding voor individuele bezoekers.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, tweede paasdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste paasdag, Koningsdag, eerste kerstdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 14 juli 2015, disclaimer.

Reviews FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2

Bezoekers waarderen FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2 met een 7,3. Lees de 20 reviews van FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2.

 
Ontvang tips, acties & kortingen!