Uitstapjes / Maasvlakte / FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2

FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2

Cijfer 7.7 van 10 punten.7.77.77.77.7Bezoekers geven gemiddeld een 7,7. Lees de 19 reviewsgeef uw beoordeling
FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2

Sinds 1 september 2008 wordt Nederland groter. Maasvlakte 2 rijst uit de zee omhoog. De Rotterdamse haven wordt uitgebreid met een nieuwe Europese toplocatie voor havenactiviteiten.

Beleef de toekomst in FutureLand

Op de zeewering van de huidige Maasvlakte, met uitzicht op het nieuw ontwikkelde land, daar staat FutureLand, het informatiecentrum van Maasvlakte 2. Hier is van alles te zien, te doen en te leren. FutureLand is geschikt voor jong en oud, voor landrotten en waterratten, voor havenliefhebbers en gamers, voor gezinnen en groepen. In de interactieve omgeving van FutureLand is altijd wat te beleven.

Bezoek www.futureland.nl | geef je beoordeling (en win kaarten).

Stuur e-mail+31 (0)10-2522520

Futureland MaasvlakteBekijk bijvoorbeeld Maasvlakte 2 vanuit de lucht in 2033, als het gebied volledig in gebruik is. In de Future Flight Experience scheer je over schepen, havens en containerkranen. Ervaar onder de levensgrote wereldbol waarom de Rotterdamse haven moet groeien of ga zelf aan het stuurwiel staan en zie hoe land boven water komt!

Nieuwsgierig naar Maasvlakte 2? Meer weten over het baggeren op zee, het opspuiten van een nieuw haventerrein of het lossen en laden aan de hypermoderne zeekades van de grootste haven van Europa? Kom dan naar FutureLand en beleef zelf wat straks historie is!

Stap in! Met de FutureLand Express XL naar het nieuwste stuk Nederland

FutureLand Express XL staat klaar voor een bijzondere rit naar het nieuwste stuk Nederland. Nieuw land, veel zand, maar vooral ook werk in uitvoering. Een druk bouwterrein dat niet vrij toegankelijk is voor publiek vanwege de gevaren en risico’s. Maar de nieuwe haven is ook een bijzonder werk dat het verdient van dichtbij gezien te worden. Met FutureLand Express XL kan dat. De ritprijs is € 5,75 per persoon.

Audiotour

Laat Loes je leiden! Loes Luca neemt je mee door het informatiecentrum en ze kan je precíes vertellen hoe Nederland een stukje groter wordt gemaakt. In een halfuur leer je alles over de aanleg van Maasvlakte 2 en je kan het allemaal met eigen ogen aanschouwen. De audiotour met Loes Luca is voor € 3, - te huur bij de balie.

Maasvlakte 2 vanaf het water!

Nieuw in FutureLand is de FutureLand Ferry! Laat je meevoeren langs nieuwe kades en vers opgespoten land in een sfeervolle salonboot. Zo zie je goed hoe hoog de kade is! De kapitein zorgt tot het voorjaar van 2013 voor een een frisse kijk op de haven van de toekomst. Een rondvaart kost € 8,75 per persoon.

Praktische Informatie

FutureLand is voor individuele bezoekers gratis toegankelijk. De instaprondleiding start iedere zondag om 12:00 uur. Kom je met een groep? Boek dan een rondleiding. Je wordt in de filmzaal ontvangen met een presentatie en introductiefilm. Bij de exposities krijg je uitgebreide toelichting. Neem voor informatie en kosten contact met ons op. Scholen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2 in Maasvlakte leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.futureland.nl »

Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2 met een 7,7. Lees de 19 reviews van FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2.

Adres en Locatie

Adres: Europaweg 902, 3199 LC, Maasvlakte
Gemeente Rotterdam, provincie Zuid-Holland
Breedtegraad/lengtegraad: 51.956169 4.020267

Prijs, budget, offerte aanvragen

Toegang gratis.
Kom je met een groep? Boek dan een rondleiding. FutureLand ligt op de grens van de huidige Maasvlakte en Maasvlakte 2 ter hoogte van Slag Dobbelsteen. Havennummer 8213.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Rolstoeltoegankelijk

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 10:00 uur tot 17:00 uur. Let op: Op zondag gaat FutureLand om 11:00 uur open. Eén keer per maand op zaterdag geopend van 11:00 uur tot 17:00 uur.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, tweede paasdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, tweede pinksterdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste paasdag, Koningsdag, eerste pinksterdag, eerste kerstdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 7 november 2013, disclaimer.

Reviews FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2

Bezoekers waarderen FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2 met een 7,7. Lees de 19 reviews van FutureLand, Informatiecentrum Maasvlakte 2.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!