1

Camping Jachthaven Meerwijck


-advertentiepositie-



Camping en Jachthaven Meerwijck

Op de grens van Groningen en Drenthe, direct aan het Zuidlaardermeer ligt de gezellige familiecamping Meerwijck. De camping ligt heerlijk rustig, omgeven door bossen en de groene Groningse polders. Bij de camping horen ook een jachthaven en een zandstrand. Op de fiets ben je zo in het mooie Drentse landschap of in de stad Groningen.

De toeristische kampeerplaatsen aan het strand hebben een prachtig uitzicht over het Zuidlaardermeer. De andere plaatsen liggen op veldjes, ideaal voor jonge gezinnen die hun kinderen in de gaten willen houden. Liever wat meer comfort en gemak? Huur dan een compleet ingerichte tent voor het ultieme glamping gevoel, een tiny house of een luxe chalet. Zodat je bij aankomst je spullen direct kunt droppen en meteen het meer of het overdekte zwembad in kunt springen. Aanrader: de Coco Lodge tenten met kampvuurplaats, buitenkeuken en zelfs een saloon, waar je je op een wild west ranch waant.

Meerwijck is een echte familiecamping, waar in de schoolvakanties van alles wordt georganiseerd voor kinderen.

Camping Jachthaven Meerwijck in Kropswolde leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek siblu.nl

Kamperen omgeven door water en groen. Foto: Camping Meerwijck
Kamperen omgeven door water en groen. Foto: Camping Meerwijck