Landgoed Old Heino - GESLOTEN


-advertentiepositie-



Landgoed Old Heino - GESLOTEN

Landgoed Old Heino is definitief gesloten.

Overijssel Vakantiepark Heino ligt in een bosrijke omgeving die zich uitstekend leent voor mooie fietstochten door het prachtige landschap. Zo ligt op fietsafstand het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Maar er zijn ook voldoende mogelijkheden om te wandelen en te vissen.

De Bungalows zijn zeer luxe ingericht en zijn ook geschikt voor mindervaliden. Het park biedt zorgfaciliteiten. Dat maakt het geschikt voor een gezellige vakantie met drie generaties.

In dit heuvelachtige gebied zijn uitgestrekte heidevelden en een prachtige natuur te vinden. Geniet van het ultieme vakantiegevoel bij Overijssel Vakantiepark Heino. Het park verhuurt zowel vakantiewoningen als kampeerplaatsen. De camping bestaat uit ruime plaatsen. Op ieder kampeerveld is een speelplek voor de kinderen. Buiten de schoolvakanties biedt Overijssel Vakantiepark Heino rust en ruimte voor senioren.

Landgoed Old Heino - GESLOTEN in Heino leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Landgoed Old Heino - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.