Fun met vrienden: human bowling of sumoworstelen


-advertentiepositie-



Fun met vrienden: human bowling of sumoworstelen

Let op! Dit uitstapje is niet langer beschikbaar!
Let op: dit uitstapje is gesloten. De activiteiten worden overgenomen door Silverstone Partycenter. Tijd voor wat leven in de brouwerij? Kies één van de gave en lachwekkende spellen bij Fun Center Kart World. De unieke groepsuitjes zijn geschikt voor elke familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Maar... je moet wel tegen een stootje kunnen! Ervaar bijvoorbeeld hoe het is om een bowlingbal te zijn. Ga een potje sumoworstelen of geef je vriend, collega of schoonmoeder een flinke klap voor de neus tijdens een mega-kussengevecht! Hilarische momenten gegarandeerd!

Let op: dit uitstapje is gesloten. De activiteiten worden overgenomen door Silverstone Partycenter. Fun Center Kart World Limmen heeft veel leuke activiteiten in huis, zoals Levend Tafelvoetbal. Alle deelnemers staan op een vaste plek in het veld, vastgesnoerd aan het plafond. Je hebt dus niet meer dan één meter bewegingsruimte! Ook het Gladiatorgevecht is een aanrader. Met dit spel maak je gebruik van een gladiatorstick van twee meter lang. Hiermee moet je balancerend op een stang boven het luchtkussen je tegenstander eraf zien te knuppelen. Wie wordt de winnaar?

Karten en lasergamen

Naast al deze hilarische groepsactiviteiten kun je bij Fun Center Kart World Limmen ook terecht voor een spannend potje lasergamen en een rondje karten. Scherpe inhaalmanoeuvres, driften, slippen en acceleratie. Dat klinkt misschien best spannend, maar het is leuk voor iedereen.

Nog meer inspiratie

  • Beleef nu zelf de sensatie van een bowlingbal en laat met je rollen!
  • Geen zin om je de longen uit het lijf te slaan of rennen? Take it easy!
  • Rodeo rijden als een echte cowboy kan hier ook!
  • Of beleef de kick die astronauten voelen en probeer de Spaceball uit.
Je ziet het, in Funcenter Kartworld kun je alle kanten op! Kijk snel op de website om alle mogelijkheden te bekijken. Ook voor een veelzijdig en super actief kinderfeestje kun je hier terecht. Zin om je collega's uit te dagen? Fun Center Kart World Limmen heeft ook arrangementen voor bedrijven! Alleen voor stoere bazen!

 Bezoek www.kartworld.nl

Fun met vrienden: human bowling of sumoworstelen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.