Uitstapjes / Den Bosch / Museum Slager: acht kunstenaars, één familie

Museum Slager: acht kunstenaars, één familie

Cijfer 8.7 van 10 punten.8.78.78.78.7Bezoekers geven gemiddeld een 8,7. Lees de 3 reviewsgeef uw beoordeling
Museum Slager: acht kunstenaars, één familieMuseum Slager: acht kunstenaars, één familie

Acht kunstenaars, drie generaties van de bekende Bossche schildersfamilie Slager, samen ruim een eeuw van prachtige schilderkunst: het komt allemaal samen in Museum Slager.

Bezoek www.museumslager.com | geef je beoordeling (en win kaarten).

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)73-6133216

Museum Slager

Soms is een talent erfelijk en gaat het door van generatie op generatie. Dat is ook het geval bij de familie Slager. Veel familieleden hadden een groot talent voor schilderen. Het Museum Slager in Den Bosch toont ruim een eeuw schilderkunst van de familie Slager in drie generaties: de grondlegger Petrus Marinus Slager (1841 - 1912) en zijn zonen, dochters, schoondochters en kleinzoon. In totaal gaat het om acht schilders en schilderessen met als achternaam Slager. Petrus Marinus, Piet, Frans, Jeanette, Corry, Suze, Marie en Tom. De één was goed in het schilderen van landschappen, de ander had een talent voor het schilderen met olieverf. Deze afwisseling maakt de collectie van Museum Slager zo bijzonder.

Den Bosch

De collectie van het museum is eindeloos. Olieverfschilderijen, aquarellen, tekeningen en etsen, allemaal hebben ze een plekje in het monumentale pand in Den Bosch. De kunstwerken hebben verschillende thema's: het vroegere 's-Hertogenbosch, landschappen, dorpsgezichten, stillevens, bloemstillevens en portretten. Ook zijn er een paar meubels te zien uit de tijd van de familie Slager. Zo is te zien hoe het was om te leven, te wonen en te werken in de negentiende en twintigste eeuw. Ontdek het grote talent van de familie Slager!

www.museumslager.com »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Museum Slager: acht kunstenaars, één familie met een 8,7. Lees de 3 reviews van Museum Slager: acht kunstenaars, één familie.

Adres en Locatie

Adres: Choorstraat 8, 5211 KZ, Den Bosch
Gemeente 's-Hertogenbosch, provincie Noord-Brabant
Breedtegraad/lengtegraad: 51.687660 5.309734

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Maximaal aantal personen: 60.
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 5,50 p.p.
65+: € 5,50
Studenten: € 5,50
Kinderen: Gratis
Peuters: Gratis
Parkeertarief geldt voor gebruik van een transferium.
Parkeren: € 2,00
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit:

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 13:30 uur tot 16:30 uur. Let op: Tijdens carnaval gesloten. Voor groepen groter dan twaalf personen is telefonisch reserveren noodzakelijk. Buiten openingstijden kan het museum ook bezocht worden, hiervoor geldt een vergoeding van 50,00 euro, plus 5,50 euro per persoon.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 11 november 2014, disclaimer.

Reviews Museum Slager: acht kunstenaars, één familie

Bezoekers waarderen Museum Slager: acht kunstenaars, één familie met een 8,7. Lees de 3 reviews van Museum Slager: acht kunstenaars, één familie.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!