SchatEiland Zeumeren: het grootste avonturenparadijs

Schip Ahoy bij SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen!

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5500 m2). Kinderen tot 12 jaar hebben urenlang plezier met de vele attracties in het overdekte gedeelte en bij mooi weer ook buiten! Schatgraven, goud zoeken, klimmen en klauteren, springen en glijden.

Bezoek www.schateiland-zeumeren.nl »

Jami-Recreatie

Het Eiland-Gevoel

Tijdens een bezoek aan avonturenparadijs Schateiland Zeumeren ga je terug in de tijd, terug naar de Gouden Eeuw. Een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Het speelpark is ruim, heeft een prettige akoestiek, veel planten en een warme lichtinval: het eilandgevoel wordt steeds sterker. Een knorrende maag? In de Kombuis bereiden de piraten graag een hapje en drankje voor de gasten!

Speels Educatief

SchatEiland Zeumeren is niet alleen een speels uitje, kinderen leren er ook nog wat van. In de Kapiteinshut leren de kinderen over het leven aan boord van een 17e eeuws VOC-schip. In het schip hoor je de touwen en het hout kraken, het water tegen het schip slaan en komt de geur van heerlijke Indische specerijen je tegemoet. Ontdek het leven van de scheepsjongens en de matrozen.

SchatEiland Zeumeren biedt kinderen en hun (groot)ouders een bijzondere dag vermaak!

SchatEiland Zeumeren: het grootste avonturenparadijs in Voorthuizen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

www.schateiland-zeumeren.nl »

Piraten

Op avontuur

Piraten

Piraten

Piraten

Speelparadijs

Piraten

Kinderen

Piraten

Foto 5