DagjeWeg.NL.

Walibi Holland

In Walibi Holland verveel je je geen minuut: voel je hartslag stijgen tijdens de lancering in de achtbaan Xpress of schiet weg in de Robin Hood.

Bezoek www.walibi.nl »


Geniet van spetterende waterattracties of van het prachtige uitzicht vanuit het reuzenrad. Wie durft zich 46 meter in de diepte te storten in de bekende Goliath. Deze achtbaan bereikt een topsnelheid van maar liefst 104 kilometer per uur en is de snelste, hoogste en langste achtbaan van de Benelux! In de El Condor weet niemand meer wat onder of boven is. In deze spannende achtbaan hangen de benen lekker los. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Speeltoestellen, een kinderachtbaan, botsautootjes en diverse leuke waterattracties.

Wie durft er nog te komen? Walibi Holland laat zijn bezoekers duizelen en draaien. Verleg grenzen, avonturier mee en voel de krachten van snelheid.

Een dagje Walibi Holland is eigenlijk te kort. Boek een vakantiehuisje op Walibi Holland.

Walibi Holland in Biddinghuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Walibi Holland

Foto 1

Walibi Holland

Foto 2

Walibi Holland

Foto 3

Walibi Holland

Foto 4