MiFaSoleX


-advertentiepositie-



Heerlijke toertochten met een nostalgisch Dafje 33

Ooit domineerden ze de Nederlandse straten; de Dafjes. Beleef de tijden van weleer in Valkenswaard met een van de veertig Dafjes van MiFaSoleX. De toertochten van MiFaSoleX zijn perfect voor een dagje uit! Ga terug naar de jaren zestig en raak verslingerd aan deze nostalgische voertuigen.

Tuf langs karakteristieke Kempische dorpen in een Dafje 33. Combineer de rit met een van de verschillende arrangementen van MiFaSoleX. Wat dacht je van een culinair driegangendiner, een bezoek aan het Daf Museum of een gezellige barbecue? Of combineer de landelijke toertocht met een ludieke competitie en ga een plezierige strijd aan! Tijdens de rit zorgen verschillende teamopdrachten voor de noodzakelijke pauzes. De opdrachten kunnen alleen voltooid worden wanneer je goed met elkaar samenwerkt.

Eropuit in een DAF

Oerhollands, dat is de DAF 33! Rij in deze prachtige oldtimer door het Brabantse landschap langs pittoreske plekjes in typisch Kempische dorpen. Combineer een Daftoer met verrassende stops, zoals het DAF Museum in Eindhoven. Ontdek hier tijdens een rondleiding hoe techniek en romantiek hand in hand gaan. Bij MiFaSoleX geniet je altijd van een compleet dagje uit!

Tip: Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie? Kom nostalgisch vergaderen bij MiFaSoleX!

MiFaSoleX in Maarheeze leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.mifasolex.nl

MiFaSoleX
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.