Stuntman voor een dag


-advertentiepositie-



Stuntman voor een dag: een dag vol actie!

Speel een filmgevecht na of maak een val van grote hoogte. Laat jezelf scheppen door een auto - of help achter de schermen mee om dit in beeld te brengen als een echte actiefilm. Leer hoe je met schmink bij jezelf special effects creëert zoals een levensecht kogelgat of een brandwond. Stuntman voor een dag is een dag vol actie!

Workshops vol actie

Explosies, gevechten, meters ver van dak naar dak springen: in actiefilms gaat het er heftig aan toe! Hoe doen die stuntmannen dat toch? Ontdek de stuntman of stuntvrouw in jezelf bij Stuntman Voor Een Dag en leer alle kneepjes van het vak! Ervaar hoe het voelt om als stuntman weg te worden geblazen door een explosie. Spannend? Jazeker! Gevaarlijk? Zeker niet! Alles gebeurt op een verantwoorde manier onder begeleiding van ervaren stuntinstructeurs. Durf jij het aan?

Je eigen actieheld

Fan van Tom Cruise, Stallone of Schwarzenegger? Move over, James Bond! Kies jouw favoriete actie-arrangement gebaseerd op de grootste hits uit de filmwereld. Bij het arrangement 'Rush Hour' mag je een uurtje stunten en daarna alles wat je hebt gedaan terugkijken. Voor de echte diehards zijn er de arrangementen 'Mad Max', 'Terminator' en 'Bond, James Bond'. Hierin volg je meerdere workshops achter elkaar. Vanaf 'Mad Max' zijn de arrangementen inclusief iets te eten en drinken tijdens de pauzes, een introductie van de hoofdinstructeur inclusief filmpje met stunts uit het verleden en het terugkijken van je eigen stunts op beeld.

Minimum leeftijd om mee te mogen doen is zestien jaar.

Stuntman voor een dag in Almere leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek endorfine.nl

Word stuntman voor één dag! Foto: Endorfine Produkties.
Word stuntman voor één dag! Foto: Endorfine Produkties.
Hoe val je als een echte pro? Foto: Endorfine Produkties.
Hoe val je als een echte pro? Foto: Endorfine Produkties.
Speel filmgevechten na. Foto: Endorfine Produkties.
Speel filmgevechten na. Foto: Endorfine Produkties.
Laat je scheppen door een auto. Foto: Endorfine Produkties.
Laat je scheppen door een auto. Foto: Endorfine Produkties.