Bowlen, poolen en darten bij Happy Days Noord-Holland

Happy Days Noord-Holland in Grootebroek is hét partycentrum van Noord-Holland en wel tienduizend vierkante meter groot! Een avondje bowlen en daarna onbeperkt eten in het à la carte restaurant? Het is nog maar één idee uit het enorme aanbod van Happy Days. Neem de hele familie of vriendengroep mee, ga darten, poolen of bowlen en maak de dag compleet met heerlijk eten.

Bezoek www.happydays-nh.nl »

Happy Days partycentrum
Wat kun je hier doen:

Daarnaast is een bezoek aan Happy Days ook met tal van andere attracties in de regio te combineren. Sloepvaren, golfen, schaatsen, handboogschieten: kies maar uit! De wateractiviteiten zijn ook los te boeken.

De Meerkamp

Een familiedag organiseren? Kies dan voor de Meerkamp en je stelt iedereen tevreden. Sumo worstelen, rodeostier, Fun boxing, Laser Sniper, Bungy Soccer en Gevechtskussen. Een hele rits aan uitdagingen!

Fun voor Kids
Speciaal voor de allerjongsten is er Fun4kids, de overdekte speelhal van Happy Days Noord-Holland. Klim en klauter op de klimtoren, spring een gat in de lucht op het springkussen of waag je aan een spelletje airhockey. Op woensdag, vrijdag en zondagmiddag hoef je je nooit te vervelen! Ballenbak, reuzenglijbaan, koemelken, trampoline, spiraalspel, speelkasteel, kikkervangen, bouwstenen, multiplay, klimtoren, touwtrek en springkussens (op woensdag, vrijdag en zondag vanaf 14:00 uur).

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een arrangement samen te stellen. In de waanzinnige theaterzaal/restaurant genaamd 'De Beleving' geef je een onvergetelijk huwelijksfeest, bedrijfsfeest, receptie of presentatie!

Bowlen, poolen en darten bij Happy Days Noord-Holland in Grootebroek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.happydays-nh.nl »

Potje poolen

Samen bowlen

Potje poolen

Potje poolen

Potje poolen

Racen op de kartbaan

Potje poolen

Schuif aan bij Happy Days