Uitstapjes / Grootebroek / Bowlen, poolen en darten bij Happy Days Noord-Holland

Bowlen, poolen en darten bij Happy Days Noord-Holland

Cijfer 7.4 van 10 punten.7.47.47.47.4Bezoekers geven gemiddeld een 7,4. Lees de 9 reviewsgeef uw beoordeling
Bowlen, poolen en darten bij Happy Days Noord-HollandBowlen, poolen en darten bij Happy Days Noord-Holland

Happy Days Noord-Holland in Grootebroek is hét partycentrum van Noord-Holland en wel achtduizend vierkante meter groot! Een avondje bowlen en daarna onbeperkt eten in het à la carte restaurant? Het is nog maar één idee uit het enorme aanbod van Happy Days. Neem de hele familie of vriendengroep mee, ga darten, poolen of bowlen en maak de dag compleet met heerlijk eten.

Bezoek www.happydays-nh.nl | geef je beoordeling (en win kaarten).

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)228-521113

Happy Days partycentrum
Wat kun je hier doen:
Daarnaast is een bezoek aan Happy Days ook met tal van andere attracties in de regio te combineren. Sloepvaren, golfen, schaatsen, handboogschieten: kies maar uit! De wateractiviteiten zijn ook los te boeken.

De Meerkamp

Een familiedag organiseren? Kies dan voor de Meerkamp en je stelt iedereen tevreden. Sumo worstelen, rodeostier, Fun boxing, Laser Sniper, Bungy Soccer en Gevechtskussen. Een hele rits aan uitdagingen!

Fun voor Kids
Speciaal voor de allerjongsten is er Fun4kids, de overdekte speelhal van Happy Days Noord-Holland. Klim en klauter op de klimtoren, spring een gat in de lucht op het springkussen of waag je aan een spelletje airhockey. Op woensdag, vrijdag en zondagmiddag hoef je je nooit te vervelen! Ballenbak, reuzenglijbaan, koemelken, trampoline, spiraalspel, speelkasteel, kikkervangen, bouwstenen, multiplay, klimtoren, touwtrek en springkussens (op woensdag van 12:00 uur tot 18:00 uur, en vrijdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur).

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een arrangement samen te stellen. In de waanzinnige theaterzaal/restaurant genaamd 'De Beleving' geef je een onvergetelijk huwelijksfeest, bedrijfsfeest, receptie of presentatie!

Bowlen, poolen en darten bij Happy Days Noord-Holland in Grootebroek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.happydays-nh.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Bowlen, poolen en darten bij Happy Days Noord-Holland met een 7,4. Lees de 9 reviews van Bowlen, poolen en darten bij Happy Days Noord-Holland.

Adres en Locatie

Adres: Industrieweg 48a, 1613 KV, Grootebroek
Gemeente Stede Broec, provincie Noord-Holland
Breedtegraad/lengtegraad: 52.693958 5.229421

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
€ 17,50 p.p.
Bovenstaande prijs geldt voor de huur van een bowlingbaan per uur.
Kinderfeestje: arrangementen vanaf € 12,50 per persoon.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Er is een duo-kart voor een gehandicapte persoon met begeleider aanwezig.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 17:00 uur tot 01:00 uur. Let op: Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 14:00 uur geopend.

Geopend met de volgende feestdagen: onbekend.

Gesloten op de volgende feestdagen: onbekend.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 23 juni 2015, disclaimer.

Reviews Bowlen, poolen en darten bij Happy Days Noord-Holland

Bezoekers waarderen Bowlen, poolen en darten bij Happy Days Noord-Holland met een 7,4. Lees de 9 reviews van Bowlen, poolen en darten bij Happy Days Noord-Holland.

 
Ontvang tips, acties & kortingen!