1

Style workshops


-advertentiepositie-



Style workshops - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Laat een goede eerste indruk achter, zodat iedereen je naam onthoudt! Style Color leert bedrijven alles over hun image en imago. Medewerkers leren hoe ze door passende kleuren een goede garderobe creƫren voor in het zakelijke leven. Iedere deelnemer krijgt bovendien nog individueel advies. Handig voor in je persoonlijke leven en ook nog eens functioneel binnen het bedrijf. Daar wordt de baas blij van! Ieder bedrijfsarrangement wordt op maat gemaakt. Profiteer van de jarenlange ervaring van Style Color.



Behalve kleding en stijl geeft Style Color een tweede sleutel tot succes in de zakenwereld. Leer alles over de juiste omgangsvormen. Door bewust te zijn van lichaamstaal kan iedereen goed communiceren met een klant. De deelnemers krijgen geen maniertjes aangeleerd, integendeel zelfs. In dit seminar leert u hoe een positieve atmosfeer te scheppen, door persoonlijkheid en echtheid.

Style Color biedt nog meer leuke arrangementen over kleding en stijl:
De Kunst Van Mijn Make-up en Samen Eropuit - Style Color

Style workshops in Emmeloord leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek stylecolor.nl

Style workshops
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.