Roofvogelshow en aapjes voeren bij Landgoed Hoenderdaell

Bijzondere dieren en uitgestrekte natuur in het dierenpark op Landgoed Hoenderdaell! Bezoek wolven en bruine beren in de bossen en voer maki's op het apeneiland. Iets verderop sta je plots oog in oog met vogels in alle kleuren van de regenboog.

Laat je van woensdag tot en met zondag om 13:00 uur en 15:00 uur verrassen door de roofvogelshow op Landgoed Hoenderdaell!

Bezoek www.landgoedhoenderdaell.nl »

Wandel door de jungle

Maak een ontdekkingstocht door het rijk der dieren uit alle delen van de wereld. Verken het hart van de jungle in de tropische kas en maak kennis met ibissen, krokodillen en flamingo's. Ook lopen er zebra's, alpaca's, neusbeertjes, kangoeroes en tientallen andere exotische dieren in het dierenpark rond. Leer nog meer over de dieren op Landgoed Hoenderdaell tijdens een workshop of rondleiding.

Voer de aapjes op het apeneiland

Kom langs op het apeneiland en bewonder ringstaartmaki's, mara's, berberapen en doodshoofdaapjes. Elke dag worden de ringstaartmaki's om 14:00 gevoerd! Met gekke sprongen en capriolen komen de aapjes aangesneld. Durf jij de verzorger te helpen met het voeren?

Bekijk een voorproefje:

Oog in oog met de koning

Loop ook even binnen bij het centrum van Stichting Leeuw voor een ontmoeting met de meest imposante bewoners van Landgoed Hoenderdaell: leeuwen en tijgers! Door gaten in het hek bekijk je tijgers in hun natuurlijke habitat en in het opvangcomplex leer je meer over het werk van Stichting Leeuw.

Roofvogelshow en aapjes voeren bij Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.landgoedhoenderdaell.nl »

Grote katten relaxen bij Stichting Leeuw

Lori's eten uit je hand

Grote katten relaxen bij Stichting Leeuw

Grote katten relaxen bij Stichting Leeuw

Grote katten relaxen bij Stichting Leeuw

Ringstaartmaki's voeren

Grote katten relaxen bij Stichting Leeuw

Ontmoet zeearend Logan