Roofvogelshow en aapjes voeren bij Landgoed Hoenderdaell

Geniet van bijzondere dieren en prachtige natuur op Landgoed Hoenderdaell! Het dierenpark bevindt zich in een uitgestrekt natuurpark en dieren hebben er alle ruimte. In het bos verschuilt een roedel euro-wolven zich, vind je bruine beren en kun je ringstaartmaki's voeren. Iets verderop sta je plots oog in oog met exotische vogels in vele kleuren.

Een ontzagwekkende roofvogel scheert rakelings langs je hoofd. Laat je van woensdag tot en met zondag om 13:00 uur en 15:00 uur verrassen door de roofvogelshow op Landgoed Hoenderdaell!

Bezoek www.landgoedhoenderdaell.nl »

Wandel door de jungle

Maak een ontdekkingstocht door het rijk der dieren uit alle delen van de wereld. Verken het hart van de jungle in de tropische kas, en maak kennis met ibissen en pinché aapjes. En natuurlijk mogen krokodillen en flamingo's niet ontbreken. Ook lopen er zebra's, neusbeertjes, kangoeroes, wolven en tientallen andere prachtige dieren rond. Op Landgoed Hoenderdaell raak je niet uitgekeken!

Voer de aapjes op het apeneiland

Vergaap je aan ringstaartmaki's en mara's, bewonder berberapen en doodshoofdaapjes en kom langs op het apeneiland. Durf jij de verzorger te helpen? Met gekke sprongen en capriolen komen ze eraan... iedere dag om 14:00 uur mag je helpen bij het voeren van de ringstaartmaki's!

Bekijk vast een voorproefje:

Sta oog in oog met koning leeuw

Loop ook even langs in het centrum van Stichting Leeuw voor een ontmoeting met de meest imposante bewoners van Landgoed Hoenderdaell: leeuwen en tijgers! Door gaten in het hek bekijk je tijgers in hun natuurlijke habitat en in het opvangcomplex leer je meer over het werk van Stichting Leeuw.

Roofvogelshow en aapjes voeren bij Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.landgoedhoenderdaell.nl »

Grote katten relaxen bij Stichting Leeuw

Lori's eten uit je hand

Grote katten relaxen bij Stichting Leeuw

Grote katten relaxen bij Stichting Leeuw

Grote katten relaxen bij Stichting Leeuw

Ringstaartmaki's voeren

Grote katten relaxen bij Stichting Leeuw

Ontmoet zeearend Logan