Uitstapjes / Zwolle / Het Geheim van Graaf Sassendonk

Het Geheim van Graaf Sassendonk

0.00.00.00.00.0nog geen reviewsgeef uw beoordeling
Het Geheim van Graaf SassendonkHet Geheim van Graaf Sassendonk

Wie heeft er wel eens van Graaf Sassendonk gehoord? Kom naar Zwolle en ga op zoek naar deze geheimzinnige graaf. Doe mee aan deze ontdekkingstocht langs mysterieuze plekjes in Zwolle en vind de sporen van Graaf Sassendonk.

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)38 4216198

Geschiedenis

Graaf Sassendonk was een belangrijke handelsman in de geschiedenis van de stad Zwolle. Nog maar een paar mensen weten wie hij was, en weten dat hij een aantal geheimen had. Niemand wil er over praten, er zit een heel geheimzinnig tintje aan. Ricky ging op zoek naar het geheim, maar hij is nu ook verdwenen. Wie gaat er mee op zoek naar Ricky en het geheim van Graaf Sassendonk.

Geheim

Met een super spannend interactief doe-boek, speciale gadgets voor onderweg en een eigen smartphone met internetverbinding gaan kinderen samen met hun ouders op zoek naar het grote geheim dat Graaf Sassendonk in Zwolle verstopt heeft! Eerst duiken zij in de virtuele wereld van de graaf en het mysterieuze zegel op de achterzijde van het interactief doe-boek neemt hen mee terug in de tijd. Scan de zegel bij de VVV Zwolle of via de website. Na een introductiefilm bij VVV Zwolle is iedereen in de juiste stemming om te speuren. Bekijk door de QR-zegels in het doe-boek te scannen de spectaculaire filmpjes en animaties. Beleef de spannende tocht, ontmasker het geheim en win nog extra prijzen met het doe-boek.

Tip voor de ouders: volg ondertussen de stadswandeling Sporen van Blauwvingers.

Het Geheim van Graaf Sassendonk in Zwolle leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

www.graafsassendonk.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Adres en Locatie

Adres: Grote Markt 20, 8011 LW, Zwolle
Gemeente Zwolle, provincie Overijssel
Breedtegraad/lengtegraad: 52.512169 6.092628

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
Kinderen: € 11,95
De prijs is inclusief een flesje Zwols wonderwater, een kompas, kleurpotloden en een ansichtkaart. De tocht is geschikt voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit:

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Let op: De ontdekkingstocht start bij Waanders Boekverkopers waar deelnemers terechtkunnen voor het materiaal dat zij nodig hebben. De winkel is op maandag open van 13:00 uur tot 18:00 uur en op dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:30 uur tot 18:00 uur. Op donderdag open van 09:30 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 3 december 2013, disclaimer.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!